Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V NEDĚLI v posledním utkání podzimu budeme hosty v SEMICÍCH.


Fotbalisté Benátek mají před sebou poslední zápas podzimní části. Mizerné výsledky v posledních zápasech se odrazily i na důležitém faktu. Ve středu byl totiž od týmu odvolán trenér Petr Hejno. Nedělní zápas tak zřejmě povede dosavadní asistent Pavel Jícha.

Ještě se sluší uvést, že Benátky budou v neděli hosty v nedalekých Semicích, kde se střetnou s domácím týmem AFK Sokol Semice. Není bez zajímavosti, že Semičtí v minulosti byli oficiální farmou prvoligového celku Bohemians Praha a ještě před pěti lety hrály 3. nejvyšší soutěž v republice – ČFL. Na semickém pažitu v té době působil například i nynější hráč pražské Slávie Zdeněk Šenkeřík či nynější kapitán prvoligového týmu Bohemians Praha Miroslav Obermajer.

Fotbalisté Benátek v minulém kole přivítali na domácím hřišti pod vodou se trápící Starou Boleslav a první poločas prožili jako z říše těch nejhorších snů. Po dvou brankách střelce Maleňáka a benáteckého odchovance Beneše prohrávali již 0:3. Ve druhém poločase se povedlo v závěru Hroudovi zkorigovat a Vajglovi dokonce krásnou trefou stáhnout skóre až na rozdíl jedné branky (viz.článek). Navíc však domácím v utkání nezbyl čas a utrpěli tak velmi nečekanou prohru, která zřejmě definitivně podtrhla pomyslnou trenérskou židli pod trenérem Hejnou!

V neděli budeme hosty u týmu – AFK Sokol Semice. Nyní si představme kádr semického Sokola. Ve svém středu mají polabští hráči dvě své největší opory. Jedná se o bratry Jaroslava a Tomáše Semecké. Oba hráli dokonce i několik zápasů za ligový celek Bohemians Praha. Zkušenější čtyřicetiletý Jaroslav působil z valné části své kariéry v Brandýse nad Labem, kde hrával 2 .ligu. Před dvěma lety ještě například pomáhal Sokolu Zápy k postupu do krajského přeboru. Tomáš Semecký, který letos oslavil čtyřiatřicáté narozeniny, v zápase proti Benátkám nebude moci nastoupit, jelikož dostal za červenou kartu v Novém Strašecí, stopku na dva zápasy! Semice v průběhu podzimní části získaly cennou posilu. Z divizního Unionu Čelákovice přišel Jakub Mikluščák. Zeleno-bílí se mohou spolehnout na útočný tandem Tomáš Holan a Michal Koštíř. Nejlepším střelcem týmu je však překvapivě obránce Štěpán Bříza s šesti brankami. Trenérem týmu je Miroslav Vlk, který před několika lety vedl například Kropáčovou Vrutici ve vzájemných soubojích proti Benátkám ještě v I.B třídě.
Jak jsme již předeslali v úvodu, Semičtí dlouho hráli Českou fotbalovou ligu, což je na takovou vísku velice dobrá vizitka. Své určitě sehrála i zemědělská firma Bramko Semice, která jistě vložila do semického fotbalu nemalé peníze. Nyní však hráči z Nymburska působí již několik sezón v krajském přeboru a pravidelně obsazují spíše spodní příčky. Letos se svěřenci kouče Miroslava Vlka momentálně pohybují na 8. příčce v tabulce s 20 získanými body a skóre 24:23. Hráči z Polabí vyhráli již šestkrát (dosavadní výsledky v KP – AFK Sokol Semice ).
V minulém kole nastoupily Semice v Novém Strašecí a v poločase prohrávaly 1:2, nakonec však výsledek otočily až na 3:2 ve svůj prospěch a z Rakovnicka přivezly velice cenné tři body a to i přesto, že od 74. minuty dohrávaly bez vyloučeného T. Semeckého (viz.článek 1 a 2).
A takto navíc zhodnotil utkání v Novém strašecí trenér Semic Miroslav Vlk, kde Semice opět potvrdily, že se jim daří víc na půdě soupeře než doma: „To je pravda,“ přitakal semický trenér Miroslav Vlk. „Ale v prvním poločase byli domácí lepší a dali nám dvě branky. Naštěstí jsme do poločasu gólem Koštíře snížili,“ řekl k zápasu Vlk. Jeho týmu se pak ve druhém dějství povedl dokonalý obrat, který režíroval Bříza. „Prosadil se dvakrát hlavou. Konečně,“ radoval se semický kouč. „Obrat se povedl. Ale musím uznat, že v prvním poločase jsme byli zralí na ruční,“ dodal Vlk. Semice nastoupily v Novém Strašecí v této sestavě: Zemánek – Mikluščák, Bříza, T. Semecký, Novák – Farkaš (65. Roule), J. Semecký, Bošina, Horejc – Holan (90. Vorlíček), Koštíř (89. Janáček)..

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Železný Martin a na pomezí mu budou pomáhat p. Novotný Petr a p. Pudil Václav. Delegátem je p. Bohuněk Karel.

Utkání začíná na stadionu v Semicích v neděli 16. listopadu již ve 13:30 hodin. Odjezd autobusu pro fanoušky bude ve 12 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit naše hochy v dalším těžkém a zároveň posledním utkání podzimní části krajského přeboru!

Stránky soupeře: AFK SOKOL SEMICE

--> Zpět