Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V NEDĚLI v 8. kole hostíme FK LITOL


Fotbalový krajský přebor se již přehoupl do své druhé poloviny podzimní části sezóny a fotbalisté Benátek mají po výborném výsledku a výkonu v Úvalech před sebou další výzvu. V derby na domácím trávníku přivítají soupeře z kategorie nejatraktivnějších – tradičního rivala FK LITOL.

Benátky v minulém kole, jak už bylo řečeno, deklasovaly Úvaly v poměru 6:2 (viz.článek). Celé mužstvo podalo výborný výkon, prozatím nejlepší v soutěži. Hráčům se dařilo hlavně střelecky a zejména ve druhém poločase domácí tým jasně přehrávali stylem kočka – myš. Úvaly v tu dobu hrály o deseti, protože ve 43. minutě se obránce Panýrek vyfauloval na Michalu Voljanskijm a po červené kartě se poroučel poprvé v sezóně do sprch. První branky v benáteckém dresu vstřelili mladoboleslavští mladíci Martin Vajgl a Jan Dytrt. Další trefy přidali David Novák, Josef Kalíšek a kanonýr Michal Voljanskij se trefil hned dvakrát. Benátky se tak dostaly v tabulce na hranici získaných třinácti bodů a dotáhly se tak na samé čelo tabulky. Konkrétně se nacházejí na 6. místě a skóre 17:13.

V neděli vítáme – FK Litol. Náš soupeř z městské části Lysé nad Labem v loňské sezóně jako nováček soutěž udržel, i když po podzimu měl vážné záchranářské starosti. Před začátkem letošní sezóny se mužstvo podařilo vhodně posílit a klub se zatím pohybuje na samém vrcholu tabulky. Konkrétně na 3. místě s 15 získanými body a skóre 13:11.
Nyní si představme hráčský kádr Litolských. Do branky získal manažer Borecký velice kvalitní posilu. Z divizního celku Unionu Čelákovice přišel vysoký a zkušený brankář Václav Rathouský. Dalším zvučným jménem v obraně je exligista Michal Petrouš, současný trenér Čelákovic. V minulé sezóně Petrouš spolu se Stanislavem Levým koučoval prvoligovou Plzeň, kde také působil během své hráčské kariéry. Ligu si zahrál také v Bohemians nebo Žižkově. Obranu drží svými výkony i Tomáš Zikmund, který vyniká především svou brilantní kopací technikou. Do zálohy získala Litol posilu v podobě benáteckého Michala Bohdana, který odešel do nedalekého klubu na půlroční hostování. Bohdan v loňské sezóně pomohl benáteckému týmu krajský přebor vybojovat. V útoku mají litolští dva své největší poklady – jedná se o dva kanonýry. Stanislav Ježek a Václav Sosnovský jsou obávanými přeborovými střelci. Ovšem pro Václava Sosnovského už podzimní sezóna skončila a čeká ho operace kolena. Největší letní úlovek se však podařil dotáhnout s divizním Českým Brodem. Na hřiště Pod Topoly přišel osmatřicetiletý ostřílený Zdeněk Čáp. Do hry vnesl klid a přesnou přihrávku, k tomu výbornou kopací techniku a přehled. Čáp je mimo jiné i sportovním manažerem Sparty ČKD Kutná Hora, hrající I.A třídu.
V minulém kole nastoupila Litol na hřišti v Kácově proti „domácímu“ týmu Vlašimi „B“. Do Kácova si přijela pro druhou porážku v sezóně. Litolští Vlašimi podlehli vysoko 0:3 (viz.článek). Dvě branky vlašimského béčka vsítil Borkovec a jednu přidal M.Veselý. Hostující Jareš navíc dostal červenou kartu a po čtvrtečním zasedání disciplinární komise vyvázl s podmínkou na 1 soutěžní utkání do 31.3.2009. FK Litol hrála s Vlašimí v sestavě: Rathouský – Helmich, Zikmund, Ďurika, Černý – Jareš, Pavliš, Bohdan, Mlčkovský – Čáp, Ježek

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Asník Daniel a na pomezí mu budou pomáhat p. Brožek Tomáš a p. Brda Jan. Delegátem ČMFS je p. Maurer Vladimír.

Utkání bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 28. září (na státní svátek sv.Václava) s výkopem v 16:30 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším důležitém utkání krajského přeboru a také se bavit dobrým fotbalem!

Stránky soupeře: FK LITOL

--> Zpět