Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V SOBOTU V 7. KOLE ZAJÍŽDÍME DO ÚVAL


Fotbalový podzim krajského přeboru se došplhal do své poloviny a v 7. kole má na programu další zajímavé zápasy. Fotbalisté Benátek nad Jizerou v sobotu zajíždějí k tradičnímu soupeři do Úval, kde se už v 16:30 hodin střetnou s místním SK. Benátečtí se momentálně nacházejí na 6. místě tabulky s vyrovnaným skóre 11:11 a deseti získanými body.

V minulém kole hostily Benátky na domácím trávníku v důležitém utkání rezervu třetiligové Vlašimi a po vyrovnaném průběhu byli šťastnějšími a vyhráli 2:1 (viz.článek). Za domácí poprvé nastoupila nová posila z mladoboleslavského béčka Martin Vajgl a i on přispěl k tříbodovému zisku. Branky padaly až ve druhém poločase, nejprve se po ukázkové akci Karáska prosadil Korejza, aby V.Pohorský pěknou ranou vyrovnal. Rozuzlení přišlo až v 88. minutě. Hostující obrana si nepohlídala hlavičkujícího Marka Hroudu, který vsítil druhý a rozdílový gól nedělního utkání. Důležité body tedy zůstaly doma!

V sobotu zajíždíme k tradičním soupeři – SK Úvaly. Kádr úvalských fotbalistů doznal v letním období hned několik změn. V brance však vládne stálice, letos již čtyřicetiletý nestárnoucí Radek Havel, který pamatuje v černobílém dresu ještě I.B třídu. V obraně již několik let působí zkušený Pavel Korbelář a Michal Kaucký. O ofenzívu se starají především záložníci Tomáš Matějka a Jindřich Pavlíček, kteří jsou zároveň se třemi zásahy prozatím nejlepšími střelci mužstva. Do kádru v létě přišel také nadějný Adam Bielik z Bohemians 1905. Od léta mají úvalští také nového trenéra. Manažer Kopač přemluvil skutečně zajímavé jméno. Z divizních Votic se k mužstvu přesunul někdejší dlouholetý hráč Sparty a český internacionál Ivan Čabala. Úvalští však zatím nastříleli pouhých šest branek, což je za šest kol chabá bilance. Na svém kontě však mají pět získaných bodů a záporné skóre 6:8 a poslední utkání sehráli SK Úvaly na hřišti v Černolících, kde podlehli domácím 3:1 (viz.článek). V tabulce se zatím nacházejí na 14. místě z celkového počtu šestnácti účastníků. Horší je jen Stará Boleslav a bez žádného bodu beznadějně poslední Nové Strašecí. Doufejme, že se Benáteckým podaří z Úval přivést nějaké body a v tabulce se posunout ještě výše.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šimůnek Milan a na pomezí mu budou pomáhat p. Machýček Lukáš a p. Prislupský Martin Delegátem ČMFS je p. Halaš Josef.

Utkání začíná na stadionu v Úvalech v sobotu 20. září v 16:30 hodin. Odjezd autobusu pro fanoušky bude ve 14:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit naše hochy v dalším těžkém utkání krajského přeboru!

Stránky soupeře: SK ÚVALY

--> Zpět