Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V NEDĚLI V 6. KOLE PŘIVÍTÁME REZERVU VLAŠIMI


Fotbalový krajský přebor Středočeského kraje už ukrojil ze svého pestrého programu pět kole a o tomto víkendu následuje šesté. V rámci tohoto kola vítají fotbalisté Benátek na svém trávníku rezervu třetiligového týmu FC Graffin Vlašim.

Po minulém kole v Černolicích prosvitly informace o odchodu Josefa Kalíška zpět do Mladé Boleslavi, což se nakonec naštěstí nepotvrdilo, ba právě naopak. Z třetiligové boleslavské rezervy přichází do kádru Benátek šikovný záložník a čáslavský rodák, dvaadvacetiletý MARTIN VAJGL.

V minulém kole Benátečtí odcestovali do Černolic pouze se 13-ti hráči kádru a velmi citelná se jevila nepřítomnost brankářské jedničky Řezáče. Náhradní gólman Majzlan však zápas spolehlivě odchytal a pomohl svému týmu k velmi důležité výhře 3:1 (viz.článek). Vítězství se však nerodilo vůbec lehce a stálo i několik zranění. Domácí totiž vedli 1:0 po gólu Dvorného, poté se však dvakrát prosadil agilní Pepa Kalíšek a v závěru ještě Míra Záblacký. Nutno dodat, že domácí porážku neunesli a během utkání museli nuceně střídat Hrechko (vykloubené rameno) a pak zejména Olšák, který byl udeřen norským útočníkem Giilem do obličeje a tento velmi nefotbalový moment odnesl zlomeným nosem. Je jen s podivem, že Magnus Oivind Giil za tento hrubý zákrok nedostal žádné potrestání !

V neděli vítáme FC Graffin Vlašim „B“. Kádr rezervy Vlašimi tvoří z drtivé většiny mladí a nadějní mladíci, kteří pomalu dorůstají do výkonnosti hodné třetí fotbalové lize. Hráčský potenciál dále doplňují fotbalisté širšího kádru „A“ týmu. Poslední zápas sehráli Vlašimští na horké dobrovické půdě a exdivizní celek doslova zaskočili. Mladíci během druhého poločasu nastříleli domácím tři branky a do Vlašimi si vezli tři body (viz.článek 1 a 2). Dobrovici skolil předešvím střídající žolík Štěpán Kacafírek, autor dvou branek. Pro zajímavost: Kacafírek vstřelil o den dříve béčku Liberci v utkání ČFL také branku. A ještě jedna perlička. Jako šestnáctiletý debutoval Kacafírek v prvoligovém utkání v dresu Blšan v sezóně 2005/2006. Celkem posbíral tři ligové starty.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hůla Petr a na pomezí mu budou pomáhat p. Prokeš Josef a p. Košťálek Jiří. Delegátem ČMFS je p. Vokatý Zdeněk.

Utkání bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 14. září s výkopem v 17 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším důležitém utkání krajského přeboru a také se bavit dobrým fotbalem!

Stránky soupeře: FC Graffin Vlašim

--> Zpět