Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V SOBOTU DO ČERNOLIC


Týden uplynul jak voda a na obzoru je další zápas Středočeského krajského fotbalového přeboru mužů, který bude mít tento víkend na programu své 5. kolo. Fotbalisté SK Benátky nad Jizerou budou zajíždět do Černolic, kde se střetnou s domácím SK. Není bez zajímavosti, že v tomto klubu v minulosti působila celá plejáda exligových hráčů i bývalých reprezentantů. Černolický fotbalový klub slaví v tomto roce i jubileum, kopaná se ve vísce jen kousek za Prahou hraje již 75 let!

V minulém kole měli Benátečtí na programu ostře sledované okresní derby s Dobrovicí. Na zápas se přišla podívat rekordní návštěva, která čítala 620 diváků. Benátky nezačaly špatně, ale územní převahu se jim v gól přetavit nepodařilo. Těsně před přestávkou tak přišel trest v podobě branky kanonýra Boška. Ve druhé půli se sice zásluhou Voljanského domácí radovali z vyrovnání, jenže poslední slovo měl dobrovický Maruška, který z trestného kopu vystřelil tři body pro exdivizní Dobrovice (viz.článek). Výkon Benáteckých však byl dobrý, ale ztraceného bodu byla škoda. Doufáme tedy, že se ztracené body podaří vydolovat nyní v Černolicích.

SK Černolice již deset sezón patří k tradiční účastníkům krajského přeboru a za tu dobu se zde vystřídalo hned několik zajímavých jmen. Jmenujme například brankáře Králíčka, obránce Oldřicha Rotta st., Jozefa Chovance, Luboše Urbana, Güntera Bittengela, Jana Fialu, Ivana Haška, Ladislava Vízka, Jana Bergera, Ivana Haška, Miroslava Beránka, trenéra Macelu a mnoho dalších. V současné době v Černolicích stále jako aktivní hráč působí mj. i reprezentační trenér Petr Rada. V obraně mají Černoličtí největší jistotu v Janu Zakopalovi. Tento bek v lize odehrál 143 zápasů, v nichž vstřelil celkem 3 branky a v nejvyšší soutěži oblékal dresy Sparty, Dukly, Žižkova, Českých Budějovic a Plzně. Kvůli práci a rodině však působí v Černolicích a fotbalem se baví. Dalším zkušeným borcem v útoku je sedmatřicetiletý hráč norské národnosti Oivind Magnus Giil, původem z Osla. Do Čech přišel ze severského státu v roce 1997 a stihl v dresu Blšan ve 2. lize 9 zápasů, v nichž dal dvě branky. Poté se pracovně (logistika, dánská firma Maersk Logistic) přestěhoval do Prahy, kde vystřídal dresy Černolic, Brandýsa a Přední Kopaniny (pražský přebor), odkud právě od letošního léta opět hostuje v Černolicích. Trenérem mužstva je šéf komise fotbalových rozhodčích a další legenda Luděk Macela. Z výše uvedeného vyplývá, že benátecké hráče nečeká lehký zápas. Černoličtí byli minulé 4. kolo hosty u týmu SK Polaban Nymburk, kde domácím podlehli 2:0 (viz.článek). Černolice se zatím v tabulce pohybují na 12. místě a mají, stejně jako Benátky, 4 body. Skóre pak 6:7.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kovář Otto a na pomezí mu budou pomáhat p. Rybka Zdeněk. a p. Kaucký Miloš. Delegátem ČMFS je p. Holý Václav.

Utkání začíná na stadionu v Černolicích v sobotu 6. září v 17 hodin. Odjezd autobusu pro fanoušky bude ve 14:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit naše hochy v dalším těžkém utkání krajského přeboru!

Stránky soupeře: SK ČERNOLICE

--> Zpět