Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

SEZÓNA VRCHOLÍ, BENÁTKY JEDOU V SOBOTU DO BAKOVA NAD JIZEROU.


Krajská fotbalová I.A třída spěje velmi rychlým krokem ke svému finiši. Do konce soutěže zbývají pouze dvě kola a právě v 29. zajíždějí hráči SK Benátky nad Jizerou v okresním derby do Bakova nad Jizerou, kde se utkají s místním SK. Tento zápas bude určitě velice zajímavý, neboť Bakov stále nemá jistotu záchrany v soutěži a náš tým na dálku soupeří s Čáslaví „B“ o druhé, postupové místo do Krajského přeboru. V minulém kole jsme na domácím hřišti hostili celek Kouřimi, který na jaře pouze jedinkrát prohrál. Našemu týmu se podařilo brankou Jirky Duchoslava z 1. poločasu vyhrát nejtěsnějším rozdílem 1:0 a připravit tak soupeři druhý jarní skalp. Výhru jsme však spíše utrpěli, protože náš výkon nebyl zcela ideální. Na čele tabulky je stále Vlašim „B“ s 58 body, následují Benátky s 53 body a těsně v závěsu je ještě Čáslav „B“, která má na kontě 51 bodů.

O tomto víkendu bude naším soupeřem SK Bakov nad Jizerou, jenž v minulém kole zajížděl do Čáslavi a domů si odvezl nelichotivou prohru 0:3. O branky rezervy Čáslavi se postarali dvakrát Maxa a Slezák (viz.článek). Domácí hráli aktivně a hosté z Bakova neměli na úspěch šanci. Bakov se v tabulce nachází na 11. místě s 35 body a pasivním skóre 48:59. Hráčský kádr tvoří několik zkušených hráčů, doplněni mladší generací. Ty zkušenější zastupuje brankářská dvojice. Jedničkou týmu je 34-letý Miloš Beran, kterému ze střídačky kryje záda ještě o pět let starší Pavel Šimíček. V týmu Bakova určitě znáte bývalého hráče Benátek Lukáše Bláhu, který patří ke stálicím bakovské sestavy. Stejně tak, jako kanonýr Jan Resl, či záložník Josef Beran, někdejší hráč Dolního Bousova. Mladou generaci zastupuje teprve dvacetiletý Radek Frelich, který rozhodně v týmu nepatří do počtu.

Na podzim jsme tohoto soupeře na domácím hřišti porazili 3:1, když se o branky postarali Hrouda, Novotný a Bohdan. Za Bakov dal výsledku kosmetickou úpravu Josef Beran (viz.článek).

Sobotní zápas bude rozhodovat jako hlavní rozhodčí pan Kovář Otto a na pomezí mu budou pomáhat p. Garaja Miroslav a p. Mrázek Radek. Zápas začíná na stadionu v Bakově nad Jizerou v sobotu 14.6. s výkopem v 17 hodin.

Pro případné zájemce bude připraven autobus, který bude na toto důležité utkání odjíždět v 15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte všichni podpořit benátecké hráče v boji o postup do Krajského přeboru!

Internetové stránky soupeře: SK BAKOV N/JIZ.

--> Zpět