Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V NEDĚLI V DERBY PŘIVÍTÁME SOKOL KOSOŘICE.


Fotbalová I.A třída skupina "B" bude o tomto víkendu pokračovat svým 26. kolem, ve kterém budou hráči SK Benátky nad Jizerou hostit protivníka ze samého chvostu tabulky, kterým je nedaleký tým Sokol Kosořice. V minulém kole hráli naši hráči utkání v Teplýšovicích, kde se museli vyrovnat s nepřízní rozhodčího Nepovíma. Ten proti nim nařídil vymyšlený pokutový kop a ještě ve 30. minutě vyloučil Pospíšila. Přesto se však Benátky mohly radovat alespoň ze zisku jednoho bodu, který se podařilo vybojovat skvělým finišem. Branky za náš tým stříleli Došlý, O.Šesták a Karásek. Tabulky i přes zaváhání vede rezerva Vlašimi s 54 body, následují Benátky s 47 body a třetí je Čáslav "B" s 45 body. Utkání s Kosořicemi bude pro náš tým obzvláště důležité, protože béčko Čáslavi nám již dýchá na záda.

Tým Kosořic o minulém víkendu doma hrál s čáslavskou rezervou a nakonec po poločase 0:2 prohrál 1:3 (viz.článek 1viz.článek 2). Hosté již v 57. minutě vedli po brankách Olivy, Šimona a Slezáka 3:0 a domácí Miškovský v nastaveném čase výsledek jen kosmeticky upravil. Utkání v Kosořicích sledovala chabá divácká návštěva, které se pohybovala okolo 80 diváků. Tým Kosořic je složen z mladších hráčů. Branku kryje odchovanec Mladé Boleslavi Bartoš, jenž ještě loni chytal dorosteneckou ligu za FK Mladá Boleslav. V kosořickém týmu působí rovněž dvojice hráčů, které ještě na podzim společně působila v našem dresu. Jsou jimi náš odchovanec Pavel Kučera a luštěnický David Zikmunda. Kosořické góly v letošní sezóně nestřílí ani kanonýři Petr Darmoš s Alešem Kořínkem. Jediným hráčem s gólovým přínosem pro tým je Radek Miškovský. V týmu už nepůsobí vinou zranění ani benáteckým divákům dobře známý Vladimír Sedláček. Kosořice se nacházejí na posledním místě tabulky se 13 získanými body.

Na podzim jsme tohoto soupeře na jeho vlastním hřišti porazili brankami Mareše a Došlého 2:1 (viz.článek). Zajímavostí bylo, že za Kosořice v tu dobu chytal Tomáš Majzlan, který nyní zastává pozici dvojky v našem týmu.

Nedělní zápas budou řídit delegovaní rozhodčí Středočeského fotbalového kraje. Jako hlavní pan Garaja Miroslav a na pomezí mu budou pomáhat pánové Mrázek Radek a Čermoch Jakub. Delegátem svazu je pan Helebrant Luboš. Zápas začíná na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou v neděli 25. května s výkopem v 17 hodin! Přijďte všichni podpořit benátecké hráče v cestě do Krajského přeboru!

Internetové stránky soupeře: SOKOL KOSOŘICE.

--> Zpět