Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

20. kolo ČFL: SK Benátky – MFK Chrudim
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.

Začnou Benátky odvety v ČFL vítězně?

V neděli od 14:30 hod. přivítáme v Benátkách – MFK CHRUDIM.



Úvod:
Po zimní přestávce se opět naplno rozjede kolotoč nyní již „jen“ devatenáctičlenné České fotbalové ligy. A program bude opět velice nabitý. Vždyť už zkraje března měly Benátky vyrazit v rámci předehrávky na půdu Unionu 2013, který však krátce před startem jarní části soutěže odstoupil ze soutěže. Z toho důvodu se jarní premiéra odkládá a obstará ji až domácí zápas 20. kola, v němž k řece Jizeře přijedou soupeř nesmírně zdatný. Aktuálně čtrnácté Benátky totiž na počátek druhá části sezóny vyzvou druhý tým tabulky – MFK Chrudim. Ambiciózní východočeský celek v dosud odehraných 18 zápasech 12 vyhrál v řádné hrací době, 2 po rozstřelu a ve 4 případech svým soupeřům podlehl. Při skóre 38:20 získal 40 bodů, tedy shodně s vedoucím Loko Vltavín. Chrudimští se navíc netají tím, že by si v případě postupu rádi vyzkoušeli vyšší soutěž, a tak Benátky na úvod rozhodně nic lehkého nečeká.

Benátky v zimní přípravě:
Benátečtí sehráli v přípravě nakonec celkem sedm duelů, vyjma třetiligového Vltavína výhradně s divizními soupeři. Na úvod přípravy vyjely Benátky mimo svůj areál, a sice dvakrát do Prahy. S Motorletem remizovali 2:2 a na Vltavíně podlehli 2:4. Poté už následovaly tři přípravné duely na benátecké umělce. S Hořovickem, které trénuje někdejší dlouholetý ligový fotbalista Petr Vrabec, Benátky prohrály 1:4, avšak poté zdolaly Nymburk 4:2 a také Neratovice 3:1. Výhra přišla i s účastníkem divize C Turnovem – 4:0. Namísto původně plánovaného duelu na Unionu, který byl odložen, se hrála minulý víkend generálka na přírodní trávě v Předměřicích nad Jizerou proti diviznímu Suchdolu. A ta se Benáteckým herně ani výsledkově nepodařila. Nadšenému nováčkovi C skupiny Benátky podlehly 0:4 a do prvního mistráku se nutně musejí zlepšit (přípravná utkání).

Chrudim v zimní přípravě:
Chrudimští se v přípravě utkali se zajímavými soupeři. Zcela nejkvalitnějším týmem, na který druhý tým ČFL narazila, byla pražská Slavia. Přední celek Synot ligy zvítězil 2:0, ale i tak to byla pro Chrudimské výborná herní prověrka. Dále Chrudim porazila dva divizní východočeské celky – Olympii Hradec Králové a Živanice. Utkala se však také se třemi moravskými týmy – s účastníkem MSFL Líšní zvítězila vysoko 8:2, rovněž týmu z MSFL Uničovu však podlehla 0:2. Zbývá ještě doplnit dva duely s Hradcem Králové. Celek U21, tedy účastníka Juniorské ligy svěřenci Pavla Jirouska zdolali 3:2, s mužským druholigovým týmem z FNL pak přišla cenná plichta 1:1 (článek z utkání).

Na podzim v Chrudimi:
V Chrudimi Benátečtí prožili třetiligový debut a na úvod si připsali do mistrovské tabulky bod po bezbrankové remíze 0:0. Na řadu tak přišel penaltový rozstřel, v němž si bod navíc připsali domácí fotbalisté. Za hosty totiž zklamali Michal Sedláčkem s Borovičkou a rozhodující kop pak proměnil domácí Radouš. Hosty v utkání podržel gólman Michňa, a tak byli Benátečtí s premiérovým bodem na úvod, navíc na půdě kvalitního protivníka, určitě spokojeni (článek z utkání).

Představení soupeře – MFK Chrudim:
Oporou našeho soupeře je brankář Lukáš Mrázek. Odchovanec Skutče si zachytal v mládeži v Teplicích či Bohemians 1905, nejvyšší soutěž ale nikdy neokusil. Záda mu kryjí Petr Trojan a Petr Vostradovský. Hlavní trenér Jirousek se může spolehnout také na obránce Petra Drahoše, někdejšího mládežníka Zbrojovky Brno, kde si zahrál juniorskou ligu. Stejnou soutěž si zahrál Jakub Krčál, avšak v Hradci Králové. V olomoucké a královéhradecké mládeži působil Jan Malý. Něco odkopáno má také stálice Michal Radouš. V mládeži Hradce Králové se mihl také další obránce Tomáš Valda. Poměrně zkušený je jedenatřicetiletý středopolař Ondřej Hauf, který se kdysi snažil prosadit v Liberci, kde si ale zahrál pouze v třetiligové rezervě. Nebezpečný je také někdejší mládežník Slavie Praha Ondřej Kesner. Zřejmě současnou největší hvězdou je Lukáš Kopecký, který v zimě absolvoval testy v druholigovém Hradci Králové, ale rozhodl se zůstat v Chrudimi. Novou posilou je jedenadvacetiletý Marek Langr z Hradce Králové, kde si zahrál juniorskou ligu. Naposledy hostoval v třetiligovém Žižkově. O poznání zkušenější je Jan Luptovský, bývalý hráč Lázní Bohdaneč, Slovanu či Tesly Pardubice. Další, kdo prošel mládeží v Hradci Králové, je záložník Martin Ráliš. Ten v dospělé kategorii působil ve Vysokém Mýtě, Ústí nad Orlicí a Živanicích. Dvacetiletý David Sixta si dokonce v dresu Hradce Králové připsal dva druholigové starty. Největší útočnou hvězdou je Petr Rybička, autor devíti podzimních branek. Tomu by mohl sekundovat o šest let starší Jaroslav Kroutil, kanonýr chrudimské rezervy. Hlavním trenérem je dvaačtyřicetiletý Pavel Jirousek. Odchovanec pardubického fotbalu si první ligu zahrál v Chebu, Jablonci nad Nisou a Českých Budějovicích. Poté zamířil do Chrudimi, hráčskou kariéru následně uzavřel v nedalekých Rozhovicích. V české nejvyšší soutěži odehrál 217 zápasů a vstřelil 8 branek. Asistentem trenéra týmu Chrudimi je Pavel Křečan.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Musil Jiří z Prahy. Na pomezí mu budou pomáhat p. Petřík Jan z Prahy a p. Dobrý Jan z Prahy. Delegátem FAČR je p. Jiřík Jiří z Hradce Králové. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
První domácí jarní utkání a celkově 20. kolo ČFL bude sehráno na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách nad Jizerou v NEDĚLI 13. března s výkopem ve 14:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním domácím ligovém zápase jara v ČFL a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 20. kolo: SK Benátky – MFK Chrudim

Přímý VIDEO přenos: z utkání bude pořízen videozáznam.

Webové stránky soupeře: MFK Chrudim

Vzdálenost soupeře do Benátek: cca 115 km

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!

--> Zpět