Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

7. kolo ČFL: FK Tachov – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

Benátky jedou do dalekého Tachova, přivezou body?

V sobotu od 10:30 hod. budeme hosty u týmu – FK TACHOV.



Úvod:
Už osm odehraných zápasů ze svého podzimního programu má za sebou třetí nejvyšší fotbalová soutěž. V rámci „anglického týdne“ se benátečtí fotbalisté představili ve středu doma s Čáslaví a po remíze v řádném hracím čase si připsali bod navíc v penaltovém rozstřelu. Další kolo čeká Benátecké už v sobotu, navíc velmi daleko a v brzkém dopoledním čase. Proto se Středočeši k týmu FK Tachov vydají už s předstihem v pátek, aby byli na zápas s taktéž nováčkem soutěže dobře připraveni. Bude to navíc zápas dvou sousedů v tabulce, neboť Tachovští se v tabulce nacházejí jen o jednu příčku níže než Benátky. V osmi zápasech tři vyhráli za tři body, dvakrát padli v penaltovém rozstřelu a třikrát v řádné hrací době. Při vyrovnaném skóre 15:15 získali 11 bodů a na dvanácté Benátky ztrácejí pouhý jeden bod.

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátečtí nastupovali na vlastním trávníku proti soupeři z Čáslavi, který se pohybuje na samém dně tabulky. V divokém prvním poločase padly čtyři branky, pak se gólostroj obou týmů poněkud zasekl. Hosty poslal do vedení Matějka, avšak domácí díky Buryánovi a Sedláčkovi skóre otočili. Matějka však svým druhým gólem v utkání zajistil poločasovou remízu. Ve druhé půli se diváci gólu nedočkali, a tak se šlo na penaltový rozstřel. V něm zářil benátecký brankář Michňa, který kryl všechny tři pokusy soupeře, a protože všichni domácí exekutoři proměnili, bylo hotovo brzy (článek z utkání).

MINULÉ kolo Tachov:
Tachovští hráli rovněž v domácím prostředí, a sice v souboji s rovněž západočeským soupeřem Domažlicemi. Vyrovnaný duel, který dlouhou dobu spěl k bezbrankové remíze, šťastně rozhodli domácí v nastaveném čase druhého poločasu. Trenéru Purkartovi se totiž povedlo střídání, když v 80. minutě poslal Marka Rudu, který v 90+1. minutě rozhodl svým gólem o tom, že všechny tři body zůstanou v Tachově (článek z utkání 1 a 2 a video).
Tachov v minulém vloženém 18. kole doma proti Domažlicím nastoupil v této sestavě: Houdek – Tušl, Matas, Knakal, Habart – P. Šácha (90. Hána), Kravar – Tříska (80. Ruda), Hrdlička (87. M. Šácha), Stružka (72. Hudec) – Dvořák

Představení soupeře – FK Tachov:
Tachovští spoléhají na urostlého brankáře Dana Houdka, který přišel z Viktorie Plzeň. Tam si však nejvyšší soutěž nezachytal, neboť působil spíše v rezervě. V první lize pouze jedenkrát seděl na lavičce. Druhou ligu okusil v Čáslavi, tu třetí pak v Domažlicích. Také druhý brankář František Dvořák prošel Viktorií Plzeň, byť jen mládeží. Nejzkušenějším hráčem našeho soupeře je bezesporu jedenatřicetiletý obránce Martin Knakal. Plzeňský odchovanec si zahrál ve Viktorii nejvyšší soutěž, poté ale vyslyšel vábení z Řecka a odešel do týmu Škoda Xanti. Ještě před tím vyzkoušel moravské angažmá v HFK Olomouc. Po návratu z Řecka zamířil opět na Hanou, tentokrát ale do prvoligové Sigmy Olomouc, zde se však příliš neprosadil. Vydržel tu půl roku a zamířil do Bohemians 1905. Jeho posledním prvoligovým angažmá byla Příbram. V únoru 2009 přestoupil do druholigového Mostu. Postupně hostoval v Domažlicích, Sokolově a Doubravce. V lednu letošního roku přestoupil do Tachova. V české nejvyšší soutěži odehrál 57 zápasů a vstřelil 1 branku. Také další obránce Jan Matas měl v Plzni nakročeno do ligového fotbalu, ten si ale nezahrál. Třetí nejvyšší soutěž kopal za Domažlice, za sebou má angažmá ve Švýcarsku. I Marek Ruda okusil mládežnický plzeňský dres. Třetí ligu už si v minulosti zahrál záložník Matěj Kravar, stalo se tak v barvách Chomutova. Odchovanec nedaleké Plané Jakub Kubek působil v mládeži ve Viktorii Plzeň, poté hrál v Německu za týmy Kirchdorf, Bayern Hof a SpVgg Lam. Viktoriánskými dorosty prošel také Michal Folejtar. Až do rezervy Viktorie Plzeň se dostal útočník František Dvořák, poté odešel do třetiligových Domažlic. Jeho kolega v útoku Vítězslav Hrdlička se dokonce dvakrát podíval na prvoligovou plzeňskou lavičku. Nebezpečí hrozí též od Lukáše Hudce, který si zahrál za Blšany, Karlovy Vary či Domažlice. Trenérem tachovského týmu je bývalý ligový záložník Stanislav Purkart. Odchovanec Nýřan si zahrál nejvyšší soutěž jen za Viktorii Plzeň. Druhou ligu pak chviličku v daleké Poštorné. Jako trenér vedl druholigový Sokolov či třetiligové Karlovy Vary a Domažlice. V nejvyšší soutěži odehrál 162 zápasů a vstřelil 18 branek. Asistentem trenéra je Purkartův bývalý spoluhráč z Viktorie Plzeň Michal Drahorád. Plzeňský odchovanec si první ligu premiérově zahrál ve Slavii Praha. Poté se vrátil do Plzně, se kterou postoupil do nejvyšší soutěže. Po několika letech odešel do prvoligových Českých Budějovic. Následovala německá angažmá v týmech Bayern Hof a ZV Thierstein. Po návratu do Čech hrál za Drmoul, Mariánské Lázně a Tři Sekery. Trénoval Mariánské Lázně. V české nejvyšší soutěži odehrál 92 zápasů a vstřelil 5 branek.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kalenda Jan z Prahy. Na pomezí mu budou pomáhat p. Musil Jiří z Prahy a p. Dobrý Jan z Prahy. Delegátem FAČR je p. Eibl Vladimír z Borku u Českých Budějovic. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Tachově rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Další podzimní utkání a 7. kolo České fotbalové ligy (ČFL) bude sehráno v Tachově v SOBOTU 19.září s výkopem v 10:30 hodin.

Textový ON-LINE přenos: 7. kolo: FK Tachov – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 7. kolo: FK Tachov – SK Benátky

Webové stránky soupeře: FK Tachov

Vzdálenost k soupeři: cca 205 km



--> Zpět