Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

SK Benátky srdečně zve na fotbalový turnaj ligových mužstev !!

II. ročník fotbalového turnaje mužů O pohár starosty města.
SOBOTA 27.6. od 10:00 hodin na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách.
Za FK Mladá Boleslav nastoupí posila MILAN BAROŠ



Úvod:
Benátecký klub opět pořádá turnaj O pohár starosty města Benátek nad Jizerou. Na letním stadionu se v sobotu 27. června představí tři prvoligové a jeden druholigový klub. Velkým lákadlem je v loňské sezóně čtvrtý tým prvoligové tabulky FK Mladá Boleslav. Jarolímův tým si zahraje evropské poháry a bude zajímavé sledovat, jak silný tým se ve městě automobilů podařilo sestavit. Do Benátek nad Jizerou přijede i jedno z největších překvapení Synot ligy – pátá 1. FK Příbram. Příbramští mají ve svém středu zkušené hráče, kteří umí bavit diváky a mají na svém kontě i reprezentační starty. Dalším účastníkem je osmý tým uplynulé prvoligové sezóny Bohemians Praha 1905. Tým, jež má jedny z nejlepších fanoušků vůbec, kteří za ním neváhají vyrazit ani na daleké štace. Prvoligovou trojici doplňuje FC Hradec Králové, který po nepříliš povedené sezóně a patnáctém místě bude letos hrát o patro níže.

Program turnaje:
10:00 hod.: Bohemians 1905 – 1.FK Příbram
12:00 hod.: FK Mladá Boleslav – FC Hradec Králové
14:00 hod.: Utkání minižáků SK Benátky nad Jizerou
15:00 hod.: Utkání o 3. místo
17:00 hod.: Finále
20:00 hod.: Volná zábava k 95. Výročí založení klubu SK Benátky, hraje DJ Radek Houška

PLAKÁT naleznete zde: PLAKÁT O POHÁR STAROSTY MĚSTA.

Jako doprovodná akce bude připraven skákací hrad pro nejmenší fanoušky, který bude v provozu od 10 do 17 hodin. Od 20 hodin je připravena volná zábava k 95. Výročí založení klubu SK Benátky, o kterou se postará DJ Radek Houška.

Slosovatelné zpravodaje:
Nedílnou součásti budou též slosovatelné zpravodaje o hodnotné ceny, jakými bezpochyby jsou např. podepsané dresy všech mužstev.

Vstupné:
Na celý den dospělí 80,- Kč,
Odpolední od 14:00 hodin dospělí 50,- Kč
Důchodci a ženy na celý den 50,- Kč
Děti do 15-ti let zdarma

FK MLADÁ BOLESLAV:
Bude zajímavé sledovat, jak se v Mladé Boleslavi vypořádají s brankářskou otázkou. Aleš Hruška se totiž vrátil do Příbrami a jméno dalšího brankáře Hidajeta Hankiče, který dvakrát oblékl také divizní benátecký dres, mezi připravujícími se hráči schází. V klubu naopak skončili stoper Jakub Navrátil. Útočníkovi Tomáši Wágnerovi vypršelo hostování z Plzně, která jej obratem poslala do Jablonce. Podobný osud potkal také Matěje Končala, který z Plzně zamířil do Příbrami. Třetí Plzeňák Michal Ďuriš se taktéž vrátil do svého mateřského oddílu. V klubu zřejmě nebude pokračovat ani Estonec Igor Subbotin, který se v Mladé Boleslavi příliš neprosadil. Mezi hráči, kteří absolvují přípravu v Mladé Boleslavi schází také jméno Kamila Vacka, který ve Středních Čechách hostoval ze Sparty Praha. Do týmu Bohemians 1905 pak z Boleslavi zamířil Miljan Vukadinovič.
Z hostování v CSKA Sofia se vrátil gólman Jakub Diviš a z Opavy přišel na zkoušku urostlý brankář Lukáš Godula. Tato dvojice tak doplní zkušeného Jana Šedu. Z hostování ve druholigovém Ústí nad Labem se vrátil obránce Lukáš Vraštil. Velkou posilou by měl být produktivní záložník Jakub Rada z Bohemians 1905. Další posilou se stal mladý středopolař Aleš Čermák, který naposledy působil v Hradci Králové. Nejzářivější akvizice ulovila Mladá Boleslav do útoku. Po ne zcela vydařeném angažmá v mistrovské Viktorii Plzeň se vrátil benátecký odchovanec Jan Chramosta, kterého před nedávnem doplnil bývalý reprezentant a vítěz Ligy mistrů Milan Baroš z Baníku Ostrava.
Více na webových stránkách: FK Mladá Boleslav

BOHEMIANS PRAHA 1905:
Také vršovičtí Bohemians 1905 zažili úspěšnou sezónu. Po jejím skončení vedení rozhodlo, že v týmu nebude nadále působit zkušený exboleslavský Václav Kalina, slovenský útočník Ivan Lietava či jeho krajan Pavol Cicman. Hostování z Dukly Praha skončilo Vojtěchu Engelmannovi, z Teplic pak nebezpečnému střelci Elvisu Bratanovičovi. Opora Jakub Rada odešel do Mladé Boleslavi, místo něhož putoval k Botiči Miljan Vukadinovič.
Z hostování ve druholigové Karviné se vrátil technicky vybavený záložník Lukáš Budínský, jemuž se ve Slezsku dařilo pod svým bývalým trenérem z Ďolíčku Jozefem Weberem. Z klokaního dorostu zkusí štěstí mládežnický reprezentant Filip Blecha. Bohemians 1905 nadále prodloužilo hostování Aleši Škerlemu, Lukáši Pauschekovi či Milanu Švengrovi. Zcela novými tvářemi jsou pak chorvatský obránce Dino Kluk z Dukly Praha a záložník Milan Jirásek, který v mládežnickém věku přestoupil do Interu Milán. V Itálii se ale neprosadil, naposledy působil v Baníku Ostrava. Nejnovější posilou je pak útočník Patrick Shick, jenž přišel na hostování ze Sparty Praha.
Více na webových stránkách: Bohemians 1905

FC HRADEC KRÁLOVÉ:
Po pádu královéhradeckých fotbalistů do druhé nejvyšší soutěže přišlo logicky několik změn v sestavě. Smlouvy vypršely čtyřem zahraničním hráčům Martinu Kuciakovi, Juraji Križkovi, Emiru Halilovičovi a Tito Halilovičovi. Dres východočeského týmu pak nebude oblékat ani urostlý obránce Adrian Rolko, jenž se stal novou akvizicí divizního nováčka Olympie Hradec Králové. Hostování skončilo dále Aleši Čermákovi ze Sparty Praha a Davidu Štípkovi z Plzně. Útočník Pavel Dvořák přestoupil do prvoligové Jihlavy.
Vybojovat zpět nejvyšší soutěž přišel z Viktorie Žižkov slovenský záložník Igor Súkenník. Pomoci by určitě měl také Jan Pázler ze Znojma. Jiří Janoušek se naopak vrací z hostování ve Varnsdorfu. Z pražské Sparty přišel na hostování talentovaný Jiří Bederka, který v uplynulé sezóně hostoval ve druholigových Pardubicích. Zatím poslední posilou je Jan Javůrek, jenž pomohl Olomouci k postupu do nejvyšší soutěže a nyní by se rád pokusil o totéž v Hradci Králové.
Více na webových stránkách: FC Hradec Králové

1.FK PŘÍBRAM:
Také Příbram po velmi úspěšné sezóně obměnila kádr. Jádro Tobiášova kádru ale zůstalo víceméně pohromadě. Hostování skončilo hráčům Mariánu Kelemenovi, Milanu Nitrianskému, Martinu Zemanovi, Petru Hronkovi, Ivo Polanskému a Pavlu Moulisovi. Velká naděje českého fotbalu Aleš Matějů přestoupil do kádru českého mistra do Viktorie Plzeň.
Právě z Viktorie Plzeň přišel do Příbrami útočník David Štípek, který naposledy hostoval v Hradci Králové a ze stejného týmu dorazil do středu Čech také Matěj Končal, jenž na jaře hostoval z Plzně v Mladé Boleslavi. Z Mladé Boleslavi se naopak vrátil brankář Aleš Hruška, a to by měla být pro Příbramské opravdu velká posila. O místo v kádru zabojuje dorostenec Petr Rys. Z hostování v druholigové Vlašimi se vrátil Antonín Barák. Na zkoušku dorazil do bývalého hornického města Korejec Kim, který hrál naposledy v Bosně a Hercegovině.
Více na webových stránkách: 1.FK Příbram



--> Zpět