Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

21. kolo divize: FK Letohrad – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

V SOBOTU 11.4. cestujeme k dalekému týmu – FK LETOHRAD.



Úvod:
V minulém kole se i na divizní skupině C podepsalo řádění počasí. Z důvodu nepříznivých klimatických podmínek bylo odloženo hned šest duelů a hrálo se tedy pouze na dvou stadionech. V Benátkách domácí fotbalisté vybojovali dva body nad houževnatým Náchodem a už se kvapem chystají na další venkovní duel, který se bude hrát v sobotu v dalekém Letohradě. Jen zhruba dvacet kilometrů od polských hranic se představí benátečtí fotbalisté s místním týmem FK Letohrad, kterému v tabulce patří prozatímní 7. místo, když z 20 odehraných zápasů 7 vyhrál, 5 remizoval a 8 prohrál, přičemž dvakrát zvítězil v penaltovém rozstřelu. Při skóre 24:25 získali Letohradští 28 bodů.

NA PODZIM doma proti Letohradu:
Na podzim se v Benátkách radoval divizní nováček z domácího tříbodového zisku. Hosté vzdorovali do 55. minuty, kdy skóre otevřel benátecký Martin Korec. Na jeho trefu v 67. minutě navázal jeho spoluhráč Josef Jiránek a na konečných 3:0 v samém závěru utkání upravil střídající Pavel Klain. Zajímavý je pohled na statistiku střelbu na branku, když zatímco domácí vypálili na Ehrenbergera osm pokusů, soupeř Jíru v benátecké kleci ani jednou přímou střelou mezi tyče neohrozil (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole dvě stovky diváků na benáteckém fotbalovém stadionu čekali ze hry na branku marně. Po devadesáti odehraných minutách svítil na tabuli bezbrankový stav 0:0, a tak o majiteli druhého bodu musely rozhodnout až střely ze značky pokutového kopu. V rozstřelu nakonec zvítězili Benátečtí poměrem 7:6, když rozhodující kop provedl novic v benátecké sestavě z Mladé Boleslavi Petr Wojnar. Hostující Bohuslav pak ztroskotal na Jírovi, který jeho pokus vyrazil do břevna a dva body tak slavily Benátky (článek z utkání).

MINULÉ kolo Letohrad:
Letohradští zavítali v minulém kole do Živanic a bylo to právě to druhé utkání, které se kromě duelu Benátek s Náchodem v divizní skupině C odehrálo. Do vedení šli v první půli domácí, když přesně zacílil exligista Herzán. Živaničtí si nepohlídali vstup do druhé půle a krátce po jejím startu Kabourek srovnal gólový účet. Za dalších pět minut se stav potřetí v utkání měnil. Živanicím vedení vrátil Janecký, a jak se později ukázalo, byla to trefa vítězná (článek z utkání a video).

Představení soupeře – FK Letohrad:
Letohradští se na brankářském postu mohou právem spolehnout na nevelkého gólmana Jana Ehrenbergra, který prošel mládežnickými kategoriemi v Mladé Boleslavi. Následně působil v Dobrovici, druholigové Čáslavi a naposledy v divizních Svitavách. Nejzkušenějším hráčem našeho soupeře je pětatřicetiletý Michal Vaniš. Odchovanec královéhradeckého fotbalu si právě v tomto městě zahrál českou nejvyšší soutěž! Dále působil v Trutnově a druholigové Mladé Boleslavi. V české nejvyšší soutěži nasbíral 22 startů a vstřelil 2 branky. Něco odkopáno má také místní odchovanec Martin Strasmeier. Žákovskými výběry v Hradci Králové prošel Jiří Štěpán. Podobnou cestu absolvoval také Petr Štěpán. V záloze je nejzkušenějším hráčem šestadvacetiletý žamberský odchovanec Ondřej Kail. V útoku si Benátečtí musí dát pozor na dvacetiletého Tomáše Kabourka, který si v dorostu zahrál za Sigmu Olomouc.
Trenérem týmu je osmatřicetiletý František Dvořák. Odchovanec Vysokého Mýta si zahrál za Hradec Králové, Chrudim, Choceň, Slovan Pardubice, Vysoké Mýto, Holice, Litomyšl a právě za Letohrad.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Flimmel Milan z Prahy. Na pomezí mu budou pomáhat p. Vlček Matěj z Prahy a pí. Šulcová Lucie z Čelákovic. Delegátem FAČR je p. Langer Vlastimír z Pěnčína u Turnova. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Letohradě rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 21. kola Divize „C“ bude sehráno na fotbalovém stadionu v Letohradě v SOBOTU 11. dubna s výkopem v 16:30 hodin.

ODJEZD na utkání:
Odjezd je ve 12:30 hodin ze stadionu a o dvě minutky později z Burzy.

Textový ON-LINE přenos: 21. kolo: FK Letohrad – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 21. kolo: FK Letohrad – SK Benátky

Webové stránky soupeře: FK Letohrad

Vzdálenost k soupeři: cca 165 km

--> Zpět