Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

19. kolo divize: Sparta Kutná Hora – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

V NEDĚLI 29.3. zajíždíme na utkání k týmu – SPARTA KUTNÁ HORA.



Úvod:
Benátečtí fotbalisté naskočili do jarního rozjetého rychlíku divizní skupiny C opravdu parádně. Ze tří odehraných utkání mají plný počet devíti bodů a navíc je může hřát i fakt, že sebrali body prvnímu a třetímu týmu soutěže, tedy Dobrovici a Trutnovu. Právě na okresního rivala z Dobrovice Benátky ztrácejí jen dva body. V žádném případě však družina trenéra Vladimíra Sedláčka nesmí usnout na vavřínech, neboť ji už tuto neděli čeká další duel s týmem z popředí tabulky skupiny C – Spartou Kutná Hora. S tímto týmem se Benátečtí už v minulosti utkávali v rámci Středočeského krajského přeboru a jsou si plně vědomi síly soupeře, navíc v jeho domácím prostředí. Celek z kutnohorského Lorce dosud v odehraných 18 zápasech 9 vyhrál, 4 remizoval a 5 prohrál, přičemž třikrát se radoval v penaltovém rozstřelu. Při skóre 32:22 získali Kutnohorští 34 bodů a ze čtvrtého místa ztrácejí na druhé Benátky osm bodů.

NA PODZIM doma proti Kutné Hoře:
Podzimní utkání bylo v režii domácího týmu Benátek. Už v 9. minutě poslal domácí do vedení Škarecký, aby v 21. minutě po faulu na něj proměnil pokutový kop spoluhráč Flachbart, který už však benátecký dres v současnosti neobléká, neboť působí rovněž v divizním Novém Strašecí. Na 3:0 ve druhé půli upravil zkušený Buryán a po Křelinově snížení měly poslední slovo přece jenom Benátky. Na 4:1 upravil Michal Korec. Ani on už však v Benátkách nepůsobí a hraje A třídu v Luštěnicích. Kutná Hora tak má Benátkám co vracet a jistě si už brousí zuby (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole se v Benátkách v dalším šlágru představil Trutnov a jednalo se o utkání druhého a třetího týmu tabulky. Dvě stovky příznivců v chladném nedělním počasí viděli defenzivní bitvu a opět se tak potvrdilo, že Trutnovští mají směrem dozadu velmi zdatné mužstvo a branek příliš neinkasují. Nakonec však u Jizery padli nejtěsnějším možným rozdílem, když jedinou gólovou radost Benátek zaznamenal v 51. minutě Matěj Novotný (článek z utkání).

MINULÉ kolo Kutná Hora:
Kutná Hora bude do nedělního utkání vstupovat rovněž v dobré pohodě. Aby také ne. Vždyť v Živanicích to po poločas vypadalo, že hostující Sparta odjede bez jediného bodu, leč nakonec byli hosté moc spokojeni. Duel začal dobře pro Živanické a veterán Kulič otevřel skóre. Když Čeník upravil na 2:0, vypadalo to s hosty zle. Navíc ještě deset minut před koncem stále prohrávali o dvě branky. Pak ale přišlo vzepětí Kutné Hory, snížení Křeliny, vyrovnání Wolfa a duel v penaltách rozhodl hostující Urban. Dva body tak pro Spartu měli proti kvalitnímu soupeři cenu zlata (článek z utkání a video).

Představení soupeře – Sparta Kutná Hora:
Největší posilu se podařilo získat kutnohorskému vedení do branky. Jakuba Stehna, který odešel do třetiligové Čáslavi zastoupil třicetiletý Lukáš Zich. Zbraslavský odchovanec přišel už jako žák do Sparty Praha, kde se postupně propracoval až do A-týmu, v něm si ale nejvyšší soutěž nezachytal, jen jednou se podíval na lavičku. Následovalo hostování ve druholigové Čáslavi a prvoligovém týmu Bohemians 1905, kde už si talentovaný brankář připsal pět prvoligových startů. Následně Sparta poslala Zicha do Jablonce, kde se mu na část sezóny podařilo z branky vystrnadit zkušeného Špita. Po tomto hostování se Zich do Sparty vrátil, avšak příliš se v ní neohřál. Byl totiž poslán na další hostování – tentokrát do prvoligového Liberce, kde posbíral další čtyři starty v nejvyšší soutěži. Následoval další návrat do Sparty, ve které Zich chytal pouze za rezervu. Na další prvoligovou štaci si musel počkat do Hradce Králové ani tam, ale nevybojoval post jedničky. Po půl roce stráveném ve sparťanském béčku vyrazil na zatím jedinou zahraniční štaci. Rok a půl hájil barvy slovenského Ružomberoku. Poté přešel do druholigového Žižkova, kde jeho kariéru výrazně zbrzdilo zranění, po promaroděném roce odešel právě do divizní Kutné Hory. V české nejvyšší soutěži odchytal 23 zápasů. Záda mu povětšinou kryje brankář kutnohorské rezervy Ondřej Stoupa. Inventářem zadních řad je Tomáš Skokan, jenž pamatuje zápasy proti Benátkám ještě z krajských soutěží. Pozor si Benátečtí budou muset dát také na zkušeného obránce Bedřicha France, jenž působil v druholigové Čáslavi, ale také třetiligovém Převýšově, s Kolínem postoupil z krajského přeboru do divize. Dres druholigové Čáslavi oblékl také čtyřiatřicetiletý Aleš Urban, také někdejší hráč divizní Velimi. V záložní řadě již nenajdeme Martina Frejlacha, který vyslyšel vábení druholigového Kolína, brzy se však zranil a na jaře se na trávnících zřejmě neobjeví. Dalším členem záložní řady je Milan Vácha, taktéž bývalý hráč Velimi. Ten by ale ještě pro zápas s Benátkami měl být v disciplinárním trestu. Zajímavé jméno je také Marek Wolf, odchovanec Chrudimi se přes Přelouč dostal v žákovském věku do Předměřic nad Jizerou! Právě z Předměřic vedly jeho kroky do dorostu Čáslavi, v tomto klubu si také zahrál druhou ligu! Následovala hostování v třetiligových Kunicích a divizní Velimi. Novou posilou se stal Lukáš Šindelář z Volárny, na podzim působící v divizním Českém Brodě. Podobnou cestu zvolil také Alexander Bora, někdejší mládežník Mladé Boleslavi či Kolína a na podzim hráč Českého Brodu. V útoku mají Kutnohorští opravdu kvalitu. Šest branek vstřelil dvacetiletý Milan Antoš. Osm gólů dokonce nasázel o devět let starší Libor Křelina. Odchovanec nedalekých Polep si zahrál v mládeži za Velim či Kolín. V Polepech dokonce okusil i divizi, jeho střeleckých schopností využívali také v třetiligovém Převýšově či divizní Dobrovici.
Trenérem mužstva je ambiciózní mladý kouč Jan Holík, vloni ještě trenér Velimi. Holíkovi na střídačce sekunduje Jakub Stach, bývalý trenér rezervy Čáslavi. Asistentem pro jarní část sezóny je Zdeněk Čáp, který si kdysi zahrál třetí ligu v béčku Slavie či ve Vlašimi. Působil také v nedaleké Litoli. Každoročně jej můžeme vidět při silvestrovském derby ve slávistickém dresu. Jeho syn je nadějný hokejista, který v letošní sezóně vyhrál bodování obránců v prvoligové Jihlavě, v závěru sezóny nastupoval za extraligový Hradec Králové.

VZÁJEMNÁ bilance s Kutnou Horou:
Sezóna 2006/2007
Podzim 2006: Kutná Hora – Benátky 0:0
Jaro 2007: Benátky – Kutná Hora 1:3 (článek z utkání).
Sezóna 2007/2008
Podzim 2007: Kutná Hora – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2008: Benátky – Kutná Hora 3:3 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Benátky – Kutná Hora 3:5 (článek z utkání).
Jaro 2011: Kutná Hora – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Benátky – Kutná Hora 0:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Kutná Hora – Benátky 4:0 (článek z utkání).
Sezóna 2014/2015
Podzim 2014: Benátky – Kutná Hora neděle 4:1 (článek z utkání).
Jaro 2015: Kutná Hora – Benátky neděle 29.3.2015

Statistika Benátky – Kutná Hora:
SK Benátky:
doma: 5 - 1 - 1 - 3 – 3 body– skóre 11:15
venku: 4 - 0 - 2 - 2 – 2 body – skóre 1:7
Kutná Hora:
doma: 4 - 2 - 2 - 0 – 8 bodů – skóre 7:1
venku: 5 - 3 - 1 - 1 – 10 bodů – skóre 15:11

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 9 - 1 - 3 - 56 bodů, skóre 12:22
Kutná Hora – 9 - 5 - 3 - 118 bodů, skóre 22:12

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kvaček Jan z Chrudimi. Na pomezí mu budou pomáhat p. Čechovský Ondřej z Chrudimi a p. Šimek Zdeněk z Ústí nad Orlicí. Delegátem FAČR je p. Moník Pavel z Trutnova. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Kutné Hoře rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 19. kola Divize „C“ bude sehráno na fotbalovém stadionu v Kutné Hoře v NEDĚLI 29. března s výkopem v 15:00 hodin.

ODJEZD na utkání:
Odjezd je ve 12:30 hodin ze stadionu a o dvě minutky později z Burzy.

Textový ON-LINE přenos: 19. kolo: Sparta Kutná Hora – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 19. kolo: Sparta Kutná Hora – SK Benátky

Webové stránky soupeře: Sparta Kutná Hora

Vzdálenost k soupeři: cca 60 km

--> Zpět