Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

7. kolo divize: TJ Jiskra Ústí nad Orlicí – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

V SOBOTU 20.9. cestujeme k týmu – TJ JISKRA ÚSTÍ NAD ORLICÍ



Divizní skupinu C čeká o nadcházejícím víkendu šlágr 7. kola. A v jeho středu budou benátečtí fotbalisté, kteří na druhém místě vyrazí k aktuálně vedoucímu týmu skupiny – TJ Jiskra Ústí nad Orlicí. Bude se jednat o souboj dvou týmů, které dosud nepoznaly hořkost porážky a zejména u nováčka z Benátek je to velmi milé překvapení úvodu divizního ročníku. Doufejme tedy, že tento šlágr kola proběhne v duchu fair-play a bude to kvalitní podivaná. Ústí nad Orlicí má po šesti kolech bilanci třech výher a třech remíz, když ve všech případech Jiskra zvítězila na penalty. Při skóre 10:4 a zisku 15 bodů tak Ústí nad Orlicí vede, jak již bylo řečeno, tabulku skupiny C. Také Benátky jsou penaltovými specialisty, když zvítězily ve všech čtyřech rozstřelech.

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole k Jizeře zavítal tým Letohradu, který v Benátkách po celý zápas nevyprodukoval ani jednu střelu mezi tyče, a tak logicky nemohl pomýšlet na nějaký bodový úspěch. Po bezbrankovém poločase se jako první v 55. minutě trefil Martin Korec, o dvanáct minut později na něj navázal uklidňující trefou Josef Jiránek, který byl v tu dobu na hřišti pouhé tři minuty, a konečnou podobu výsledku na 3:0 dal rovněž střídající Pavel Klain. Benátky si opět doma připsaly vysoké vítězství a dvě stovky příznivců musely být spokojeny (článek z utkání).

MINULÉ kolo Ústí nad Orlicí:
Fotbalisté Ústí nad Orlicí v minulém kole zajížděli do Živanic, kde nakonec i v oslabené sestavě dokázali zvítězit a připsat si tři body do tabulky. O jediný gól v utkání se postaral po rohovém kopu hlavou už v 16. minutě hostující útočník Jan Souček. Více už osmdesát nejvěrnějších živanických diváků nevidělo, Jiskra zvítězila nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 (článek z utkání 1 a 2 a video).

Představení soupeře – TJ Jiskra Ústí nad Orlicí:
Jiskra Ústí nad Orlicí se v loňském ročníku divize C umístila v horní polovině tabulky, konkrétně na 6. místě. Dle dosavadních výsledků po šesti odehraných kolech se dá opět očekávat, že Ústečtí budou okupovat ty nejvyšší příčky a utkání na jejich trávníku rozhodně nebude jednoduché. Zajímavostí před vzájemným utkáním je fakt, že orlickoústecký trenér Vladimír Chudý v minulém kole neváhal vážit bezmála 160 kilometrů dlouhou cestu, aby vyrazil na špionáž benáteckého týmu v domácím utkání s Letohradem. Dle očitých svědků poznámkami popsal skoro dvě strany formátu A4. Je tedy zřejmé, že Jiskra bude na Benátky ve šlágru kola dobře připravena. Zatím všech šest divizních duelů v brance Jiskry odchytal pětadvacetiletý gólman Vojtěch Mareček, který prošel v minulosti A dorostem prvoligového Hradce Králové. Patrně nejzkušenějších hráčem ústeckého kádru je sedmatřicetiletý obránce Jaroslav David, který má za sebou okolo stovky druholigových startů za týmy Lázně Bohdaneč, Pardubice a Hradec Králové. Poté působil třeba ve třetiligovém Letohradě a nyní je již několik sezón oporou zadních řad Jiskry, kde společně hrál i s nynějším trenérem Chudým. Dalším zadákem, který okusil druhou ligu, je třicetiletý David Hudec, jenž hrál v Pardubicích a poté také v Chrudimi. Okolo nich se točí obranná hra týmu, kde již několik let působí také další zkušenější hráči – Pavel Tomášek a Josef Kaláb. Co se týče útočné hry týmu, tak zde je především zastoupeno dravé mládí a řada hráčů okolo dvaceti let a zároveň hráčů, kteří v minulosti prošli mládežnickými kategoriemi Pardubic či Hradce Králové. V útoku Ústí spoléhá na kanonýrské schopnosti Jana Součka, který vystřelil tři body z Živanic. V minulém kole vedení Jiskry žehralo na zranění čtyř důležitých hráčů a další dva se sebezapřením k utkání v Živanicích nastoupili. Trenér týmu Ústí nad Orlicí Vladimír Chudý tak doufá, že se mu hrozivě vypadající marodka do sobotního šlágru kola vyprázdní.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Vojtěch Lukáš z Hradce Králové. Na pomezí mu budou pomáhat p. Hůlka Lukáš z Hradce Králové a p. Brychta Ondřej z Kunčiny (okr. Svitavy). Delegátem FAČR je p. Ploch Robert z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Ústí nad Orlicí rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK a ODJEZD na utkání:
Utkání 7. kola Divize „C“ bude sehráno na fotbalovém stadionu v Ústí nad Orlicí v SOBOTU 20. září s výkopem v 16:30 hodin. Pro případné zájemce je odjezd autobusu ve 12:30 hodin ze stadionu v Benátkách a o dvě minutky později z Burzy.

Textový ON-LINE přenos: 7. kolo: TJ Jiskra Ústí nad Orlicí – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 7. kolo: TJ Jiskra Ústí nad Orlicí – SK Benátky

Webové stránky soupeře: TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

Vzdálenost k soupeři: cca 160 km

--> Zpět