Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

6. kolo divize: SK Benátky – FK OEZ Letohrad
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.

V NEDĚLI 14.9. přijede do Benátek daleký tým – FK OEZ LETOHRAD



Benátečtí fotbalisté i nadále konsternují fotbalové příznivce. Nováček divizní skupiny C po pěti kolech ještě nepoznal hořkost porážky, ba co víc, ze všech utkání odešel s úsměvy na rtech. K jedné výhře za tři body totiž přidal čtyři dvoubodové a může se tak po právu vyhřívat na 3. místě tabulky čtvrté nejvyšší fotbalové soutěže. Nicméně soutěž před nedávnem teprve začala. Benátečtí se nyní budou snažit navázat další pomyslný vítězný korálek. K řece Jizeře totiž přijíždí tým FK OEZ Letohrad, jenž si v dosavadním průběhu taktéž nevede vůbec špatně.

MINULÉ kolo Benátky:
Jestli jsme mluvili o pětizápasové šňůře bez porážky, tak ta se v minulém kole hodně oklepala v základech. Benátky totiž po první půli prohrávaly v Náchodě již 0:2 a možná málokdo by si na ně v tu chvíli vsadil. Zlepšenou hrou ve druhém poločase si ale vynutily pokutové kopy, které se staly v letošní sezóně jejich doménou. Nejinak tomu bylo i na východě Čech. Mladý boleslavský brankář Hankič kapituloval v penaltách pouze jednou a stal se tak základním kamenem k další dvoubodové výhře (článek z utkání).

MINULÉ kolo Letohrad:
Náš soupeř si musel počkat na zápas až do středy. Hostil totiž na svém hřišti Živanice, které o víkendu přivítaly věhlasnou Spartu Praha. A potrápily ji! Prohra 1:3 se i tak zapíše do kroniky živanické kopané. Úřadující český mistr musel totiž zažehnat blamáž až ve druhém poločase. V Letohradě však Živanicím zvlhl střelecký prach, navíc výtečný výkon podal domácí brankář Jan Ehrenberger, který totálně vymazal střelce týmu z Pardubicka. Konečná letohradská výhra 1:0 po penaltách se dá brát jako zisk pro domácí tým, který rozhodně nebyl v zápase lepší (článek z utkání 1 a 2).

Představení soupeře – FK OEZ Letohrad:
Jako vždy, začněme představením brankářského postu. Letohradští se v něm mohou spolehnout na postavou nevelkého gólmana Jana Ehrenbergra, který prošel mládežnickými kategoriemi v Mladé Boleslavi. Následně působil v Dobrovici, druholigové Čáslavi a naposledy ve Svitavách. I díky němu Letohrad zatím inkasoval pouhé tři branky. V obraně tvrdí muziku nejzkušenější hráč našeho soupeře. Pětatřicetiletý Michal Vaniš si vyzkoušel i českou nejvyšší soutěž, když odehrál 22 utkání za Hradec Králové. Nastřílel v nich 2 branky. Druholigové kopačky obouval v Mladé Boleslavi. Dá se říci, že Vaniš je doslova inventářem letohradské kopané, jelikož zde působí již deset let. Zkušenost v obranné řadě zastupuje též odchovanec Martin Strasmeier. Záložní řada se skládá z mladších hráčů, z nichž nejzkušenější je pětadvacetiletý Ondřej Kail. Také v útoku hledáme známější jméno marně. Zmiňme tedy alespoň Tomáše Jedličku, jenž do Letohradu přišel z Týniště nad Orlicí. Trenérem mužstva je pan František Dvořák.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Novotný Zbyněk z Hradce Králové. Na pomezí mu budou pomáhat p. Vojtěch Lukáš z Hradec Králové a p. Rais Ondřej z Jablonce nad Nisou. Delegátem FAČR je p. Bláha Vladimír z Plzně. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 6. kola Divize „C“ bude sehráno na městském fotbalovém stadionu v Benátkách nad Jizerou v NEDĚLI 14. září s výkopem v 17:00 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším podzimním domácím utkání v Divizi a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 6. kolo: SK Benátky – FK OEZ Letohrad

Přímý VIDEO přenos: z utkání bude pořízen videozáznam.

Webové stránky soupeře: FK OEZ Letohrad

Vzdálenost soupeře do Benátek: cca 165 km

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!

--> Zpět