Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

5. kolo divize: FK Náchod – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

V SOBOTU 6.9. cestujeme až na hranice, k týmu – FK NÁCHOD



S příchodem měsíce září je tu v plném proudu také další kolo fotbalových soutěžích. Divize C má na svém programu páté kolo a fotbalisté Benátek nad Jizerou po kvalitním výkonu a výhře na domácím trávníku opět vyjedou na půdu svých soupeřů. Tentokráte to bude trasa až téměř k polským hranicím, a sice k týmu FK Náchod. Východočeský celek se po čtyřech odehraných kolech drží v polovině tabulky – na 9. místě. Za jednu výhru, dvě remízu (z toho jedna výhra na penalty) a jednu porážku získali Náchodští při skóre 2:3 šest bodů.

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole doma své fanoušky rozhodně potěšili. K Jizeře přijela Kutná Hora, která do té doby ve třech zápasech neprohrála a držela se na čele tabulky. Jenže narazila na benátecký tým, který ukázal, že sílu určitě má. Už v úvodu utkání skóre otevřel Škarecký, poté penaltu proměnil Flachbart a do kabin tak šli rozhodně spokojeněji domácí. Ve druhé půli nejprve na 3:0 upravil Buryán, aby ještě jiskřičku naděje vykřesal snižující trefou Křelina. Definitivní tečku a čtvrtý gól kuriózním způsobem vstřelil střídající Michal Korec a vysoká výhra 4:1, která určitě 250 diváků potěšila, byla na světě (článek z utkání).

MINULÉ kolo Náchod:
Náchodským se v minulém kole vůbec nedařilo. V Živanicích totiž dle slov svého trenéra hosté hráli ustrašeně a v první půli doslova čekali na inkasovaný gól, který také z penalty přišel. Ve druhé půli domácí zatřásly břevnem náchodské branky a v závěru, kdy hosté vrhli veškeré síly do vyrovnání nepříznivého stavu, živanický Novák stanovil konečný výsledek na 2:0 (článek z utkání 1 a 2 a video).

Představení soupeře – FK Náchod:
Loňská sezóna se náchodskému týmu příliš nepovedla a dlouhou dobu neměli vůbec jistotu setrvání v soutěži. Mladý tým však nakonec s 39 body divizní příslušnost udržel, když obsadil 12. místo. Když se podíváme na současnou tabulku divize C, zjistíme, že Náchod zatím ve čtyřech kolech vstřelil jen dvě branky, což je spolu s Českou Třebovou vůbec nejméně v soutěži. Naproti tomu, inkasoval zatím jen třikrát, což je dobré vysvědčení pro defenzivní činnost mužstva. Jak již bylo řečeno, tým FK Náchod je velmi mladý, z loňského kádru navíc odešel kapitán Nejman. Z Úpice se naopak vrátil Punar, který dle slov náchodského trenéra do týmu zapadl a svědčí mu post v obranné řadě. Největší osobnost mají Náchodští na lavičce. Tým trénuje náchodský rodák, sedmačtyřicetiletý bývalý výborný prvoligový útočník Radovan Hromádko. Ten si dokonce zahrál i ve dvou případech v české reprezentaci. Jinak válel v první lize hlavně za Jablonec nebo Viktorii Žižkov, vyzkoušel si i zahraniční angažmá v Izraeli v týmu Maccabi Haifa. Po skončení profesionální kariéry působil jako sportovní ředitel v Jablonci, jako trenér třeba v nedalekých Čelákovicích, Čejeticích nebo pražském Zličíně. Hrál různé nižší soutěže, například za Náchod, Dobrovice, Kosořice nebo Třebovli. Oklikou po různých štacích se tak vrátil do svého rodiště, kde trénuje divizní „A“ tým a současně je sportovním ředitelem klubu FK Náchod a ke svému mladému kádru říká: „Jak mohu po letní přípravě hodnotit, tak ti hráči jsou zase o rok starší a tím pádem i zkušenější, takže už vědí, do čeho jdou. I chování při tréninku se změnilo, už z toho nejsou nijak vyjukaní a navíc i parta už funguje jinak, což by oproti loňsku mělo být pozitivnější.“ Minimálně o jednoho zkušeného hráče se trenér Hromádko opřít může. Jedná se o třiatřicetiletého obránce Jana Hubku, který prošel druholigovými celky HFK Olomouc a Dukla Praha. Odchovanec České Skalice si vyzkoušel i exotické zahraniční angažmá – v týmu Saigon United, hrajícího první vietnamskou ligu. V kádru Náchoda by tak jeho zkušenosti měly pomoci.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Brychta Ondřej z Kunčiny (okr. Svitavy). Na pomezí mu budou pomáhat p. Fojtík Martin z Pardubic a p. Novotný Zbyněk z Hradce Králové. Delegátem FAČR je p. Štěpánek Vladimír ze Semil. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Náchodě – Bělovsi rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK a ODJEZD na utkání:
Utkání 5. kola Divize „C“ bude sehráno na fotbalovém stadionu v Náchodě – Bělovsi v SOBOTU 6. září s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce je odjezd autobusu ve 13:15 hodin ze stadionu v Benátkách a o dvě minutky později z Burzy.

Textový ON-LINE přenos: 5. kolo: FK Náchod – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 5. kolo: FK Náchod – SK Benátky

Webové stránky soupeře: FK Náchod

Vzdálenost k soupeři: cca 145 km

--> Zpět