Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

4. kolo divize: SK Benátky – Sparta Kutná Hora
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.

V NEDĚLI 31.8. přijede do Benátek tým – SPARTA KUTNÁ HORA



Nová fotbalová sezóna se již naplno rozjela a před divizními fotbalisty je tu již čtvrté kolo. Mezi nimi jsou od letoška premiérově také hráči Benátek nad Jizerou, kteří válčí v divizi C. Podruhé se letos Benátky představí doma již tuto neděli a podruhé se utkají se středočeským protivníkem. Po derby s Dobrovicí, které navštívil rekordní počet diváků, je tu další těžký oříšek. K řece Jizeře totiž dorazí Sparta Kutná Hora, která po třech kolech vede divizní tabulku skupiny C, když dvakrát zvítězila za tři body a jednou v penaltovém rozstřelu. Kutnohorští mají skóre 7:1, osm bodů a o bod před Ústím nad Orlicí jsou první.

Naposledy Benátky proti kutné Hoře:
Benátečtí se naposledy v jedné soutěži střetli s Kutnou Horou v ročníku 2011/12 v krajském přeboru. V obou zápasech byli Kutnohorští, kteří drželi postupové otěže ve svých rukou, favority a na hřišti to také potvrdili. Na benáteckém hřišti zvítězili na podzim 3:0 (článek z utkání). Doma na jaře Kutná Hora pak dokonce 4:0 (článek z utkání). S patřičným náskokem postoupili do divize a hned ve své premiérové sezóně 2012/13 skončili za suverénními Jirny na druhém místě.

MINULÉ kolo Benátky:
Své třetí letošní vystoupení v divizi Benátky obstaraly v Trutnově. Průběh utkání nenabídl příliš záživný fotbal, přesto nakonec hosté odjížděli určitě spokojenější, neboť si na cestu domů přibalili dva body. Daleko však nebyli od nulového zisku, neboť po gólu Kejzlara z 57. minuty dlouho prohrávali. Až v předposlední minutě řádné hrací doby dokázal šťastnou trefou vyrovnat Michal Korec a na řadu tak potřetí ze třech zápasů přišel penaltový rozstřel o druhý bonusový bod. V něm benátecký gólman Jíra zaklel tyče své branky. Jak jinak si vysvětlit, že domácí třikrát nastřelili brankovou konstrukci a exekutor rozhodující penalty Horák zajistil Benáteckým druhý bod (článek z utkání).

MINULÉ kolo Kutná Hora:
Více jak dvě stovky diváků si našly v minulém kole cestu do kutnohorského Lorce, kde se konalo utkání dvou dosud neporažených týmů. Duel nakonec rozhodla jediná situace z prvního poločasu, kdy si hostující Buriánek vstřelil vlastní gól. V tu chvíli ještě nevěděl, že tato smolná situace rozhodne celé utkání. Žádná další branka totiž již nepadla, a tak se Kutná Hora radovala z nějtěsnější možné výhry a také z prvního místa. (článek z utkání a 2 a video).

Představení soupeře – Sparta Kutná Hora:
Kutnohorští fotbalisté v loňské sezóně skončili nakonec ve vyrovnaném středu tabulky na 9. místě. Letos Kutná Hora zachytila úplný začátek soutěže a jistě má ambice vyšší. Při představení hráčského kádru začněme tradičně postem brankáře. Ještě v přípravě a prvním mistrovském zápase v Kutné Hoře působil devětačtyřicetiletý ostřílený gólman David Šimon. „Šimon z rodinných důvodů odejde chytat blíže domovu. Jsme takto domluveni na podzimní část sezóny,“ objasnil trenér Kutné Hory Jan Holík změnu mezi třemi tyčemi. Je tak jasné, že Kutná Hora musela sehnat brankáře nového. Náhradu za Šimona nalezla v mladém Jakubu Steinovi, jehož představuje trenér Holík: „Jakub Stehno je mladý a nadějný brankář, který prošel Duklou a chytal divizi za Čížovou. Doufám, že se mu bude dařit.“ Zatím se ukazuje, že tento tah by mohl být dobrou volbou. Vždyť Kutnohorští inkasovali ze tří zápasů jen jedinkrát. Obrannou hru již několik sezón diriguje Tomáš Skokan, který pamatuje také vzájemné zápasy z krajského přeboru. V poslední době se objevily informace, že obránce Milan Tomíšek odejde zpět do mateřských Vrdů, a tak v obraně v minulém utkání musel zaskakovat útočník Schwarz. Opravdu velkou posilu před novou sezónou kutnohorští získali ve vlastním odchovanci – devětadvacetiletém středopolaři Tomáši Frejlachovi. V létě 2005 přestoupil tento ofenzivní záložník z Kolína do Příbrami, v červenci 2006 odešel na přestup do Liberce. Působil zde čtyři roky a v létě 2010 zamířil do Ostravy. Po roce znovu změnil působiště, tentokrát podepsal smlouvu se Slavií. V té se výrazně neprosadil a před koncem roku 2012 klub oznámil, že už nemá o Frejlachovy služby zájem. Hráč tak odešel do Brna na roční hostování s opcí a nyní se vrací do míst, kde s fotbalem začínal. Jeho služeb si velebí i trenér Holík: „Frejli přinesl do hry a celé středové řady klid. Je to pro nás velká posila.“ Důležitou postavou je i čtyřiadvacetiletý záložník Marek Wolf, jenž prošel druholigovou Čáslaví, poté Kunicemi nebo Velimí. Málokdo ví, že tento šikovný fotbalista s vynikající kopací technikou v žákovském a dorosteneckém věku působil v nedalekých Předměřicích nad Jizerou a proti Benátkám si už zahrál. Tehdy v dresu rezervy Čáslavi, přesněji 4.5.2008 a vstřelil tři branky! Další velkou posilou je určitě kanonýr Libor Křelina, s nímž se Kutnohorští dohodli na angažmá. Křelina naposledy působil v divizní Dobrovici, předtím střílel góly jak na běžícím páse třeba za divizní Polepy. A novicem je v neposlední řadě také trenér týmuJan Holík, bývalý fotbalista Čáslavi. V uplynulé sezoně trénoval Jan Holík na podzim v Zásmukách a na jaře vedl Velim v I.A třídě, kde ještě jako trenér stál na lavičce proti Benátkám v pohárovém utkání. Na postu hlavního trenéra Sparty tak vystřídal Stanislava Macha, který tým vedl dvě měsíce po rezignaci Radima Truksy z rodinných důvodů.

VZÁJEMNÁ bilance s Kutnou Horou:
Sezóna 2006/2007
Podzim 2006: Kutná Hora – Benátky 0:0
Jaro 2007: Benátky – Kutná Hora 1:3 (článek z utkání).
Sezóna 2007/2008
Podzim 2007: Kutná Hora – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2008: Benátky – Kutná Hora 3:3 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Benátky – Kutná Hora 3:5 (článek z utkání).
Jaro 2011: Kutná Hora – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Benátky – Kutná Hora 0:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Kutná Hora – Benátky 4:0 (článek z utkání).
Sezóna 2014/2015
Podzim 2014: Benátky – Kutná Hora neděle 31.8.2014

Statistika Benátky – Kutná Hora:
SK Benátky:
doma: 4 - 0 - 1 - 3 – 1 bod – skóre 7:14
venku: 4 - 0 - 2 - 2 – 2 body – skóre 1:7
Kutná Hora:
doma: 4 - 2 - 2 - 0 – 8 bodů – skóre 7:1
venku: 4 - 3 - 1 - 0 – 10 bodů – skóre 14:7

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 8 - 0 - 3 - 53 body, skóre 8:21
Kutná Hora – 8 - 5 - 3 - 018 bodů, skóre 21:8

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Haleš Vladan z Hradce Králové. Na pomezí mu budou pomáhat p. Ježek Václav z Jílovic, okr. Hradec Králové a p. Lavrenčíková Jindra z Trutnova. Delegátem FAČR je p. Říha Viktor z Trnovan – Teplice. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 4. kola Divize „C“ bude sehráno na městském fotbalovém stadionu v Benátkách nad Jizerou v NEDĚLI 31. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším podzimním domácím utkání v Divizi a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 4. kolo: SK Benátky – Sparta Kutná Hora

Přímý VIDEO přenos: z utkání bude pořízen videozáznam.

Webové stránky soupeře: Sparta Kutná Hora

Vzdálenost soupeře do Benátek: 60 km

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!

--> Zpět