Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

3. kolo divize: MFK Trutnov – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

V NEDĚLI 24.8. budeme hosty na umělé trávě u týmu – MFK TRUTNOV



Fotbalisté Benátek nad Jizerou mohou úvodní dvě kola po vstupu do divizní skupiny C hodnotit jako úspěšná. Po vydařených penaltových rozstřelech po skončení utkání, což je novinkou letošní sezóny, v Turnově a doma v derby s Dobrovicí totiž mají na kontě v tabulce celkem čtyři body. Avšak rozhodně nemohou usnout na vavřínech, jak řekl trenér Sedláček, soutěž je dlouhá a teprve se ještě uvidí, jak na tom benátecký tým doopravdy je. Již nyní se před Benátkami rýsuje třetí kolo divize C, v němž se vydají do Krakonošova království – k týmu MFK Trutnov. Trutnovší také z důvodu úprav hlavního travnatého hřiště hrají zatím svá mistrovská utkání na své umělé trávě. Pro Benátky by to však neměl být veliký problém, jelikož některý z týdenních tréninků absolvovaly též na svém umělém povrchu, aby se s tímto povrchem v letním období trochu seznámily. Trutnovští se po dvou odehraných kolech nacházejí v průběžné tabulce na 13. místě, když zatím nezvítězili a po remíze v úvodním kole prohráli také v penaltovém rozstřelu. Při skóre 1:2 tak mají doposud jediný bod a věřme, že tuto sbírku nerozšíří ani v neděli.

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole si svátek fotbalu v Benátkách nad Jizerou nenechala ujít velmi početná divácká návštěva. Nebudeme daleko od pravdy, když řekneme, že v areálu Městského stadionu se tísnilo rekordní číslo – 750 diváků, kteří sledovali jiskřivé derby s Dobrovicí, které nabídlo zajímavý boj, leč ze hry branka nepadla. Už v samém úvodu mohl být dobrovický brankář Bartoš rád, že mu sudí Stieber za sestřelení samostatně unikajícího Martina Korce ukázal namísto červené pouze žlutou kartu. Stejně tak hosté namítají, že ve druhé půli se za střet Mižiče s Volfem měl zahrávat pokutový kop. Mladý sudí byl ovšem jiného názoru a penaltu nezapískal. Tak nebo tak, duel skončil bezbrankovou remízou a na řadu přišel penaltový rozstřel. Hosty možná rozhodila přítomnost prvoligového brankáře Miroslava Millera v benátecké brance, neboť hned tři střelci hostí zaváhali. Rozhodující penaltu tak proměnil další člen Mladé Boleslavi, Matej Sivrić (článek z utkání).

MINULÉ kolo Trutnov:
Trutnov v minulém kole vyjížděl na Pardubicko, konkrétně do vesničky Živanice, kde se před zraky 140 diváků utkal s místním Sokolem. Celý duel nakonec rozhodla jediná situace, a to ta z 36. minuty, kdy domácí Kořínek z rychlého protiútoku zajistil živanickému týmu vedení a ani on v tu chvíli nevěděl, že jeho trefa je tou poslední v utkání. Dle slov trutnovského realizačního týmu hosté neodehráli ideální první poločas, ale zhruba po hodině hry o sobě už dávali vědět, Živanice bránily hubené vedení a v závěru utkání nebylo k vyrovnání daleko. Živanický celek tak výhru 1:0 prý bral všemi deseti, Trutnov si na zpáteční cestu domů nepřibalil ani bod (článek z utkání 1 a 2 a video).

Představení soupeře – MFK Trutnov:
S týmem MFK Trutnov, podobně jako s řadou dalších celků v divizi C, se Benátky v novodobé historii střetnou vůbec poprvé. Je tak jasné, že tyto nové týmy budou pro Benátecké neznámé, co se týče hráčského kádru nebo prostředí. V loňské sezóně skončil Trutnov ve vyrovnaném středu tabulky nakonec přesně v polovině, tedy na 8. místě. Zajímavosti bylo, že Trutnovští měli vůbec nejméně remíz z celé divizní skupiny C, a to z třiceti zápasů jen dvě. A ještě se určitě sluší uvést jedna zajímavost a tou je fakt, že Trutnov má v mistrovských soutěžích hned tři týmy dospělých. „A“ tým v divize, „B“ tým v I.A třídě a „C“ tým v I.B třídě. V tom je určitě velká výhoda, neboť nevytížení fotbalisté se mohou rozehrát v kvalitní soutěži. Trenérem týmu Trutnova je p. Miloš Dvořák.
„Áčko a béčko trénuje pohromadě a určitě spolupracujeme, co se hráčského kádru týče. Céčko vzniklo v podstatě sloučením dvou klubů, bylo to mužstvo, které hrálo svoji soutěž a podařilo se jim postoupit z okresu do krajských soutěží,“ říká k této neobvykle velké základně mužských týmů trenér Trutnova Miloš Dvořák. V brance se MFK spoléhá na zkušeného čtyřiatřicetiletého brankáře Jana Šťastného. A ještě jedno jméno je pro trutnovský tým důležité – třiatřicetiletý Petr Makovský. „Je to hráč, který hrál národní ligu v Náchodě a velkou osobností týmu je nejen na hřišti, ale i v kabině,“ vyzdvihuje svého obránce trenér Dvořák, který pokračuje: „V našem týmu se skloubí zkušenost s talentovanými dorostenci, kteří se třeba přes Hradec Králové, Pardubice nebo Liberec vrátili do svého mateřského klubu,“ vypočítává Dvořák. A jaké jsou cíle Trutnova pro nadcházející divizní ročník? „V nové sezóně bychom rádi navázali na úspěšné účinkování v jarní části minulé sezony. Kádr se nám podařilo rozšířit a samozřejmě jsme si vědomi, že velice důležitý bude rozjezd podzimu. Start se nám úplně nepovedl, máme jen jeden bod. V domácím prostředí nesmíme ztrácet,“ moc dobře ví trenér MFK Trutnov Miloš Dvořák.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šimek Zdeněk z Ústí nad Orlicí. Na pomezí mu budou pomáhat p. Šedivka Ondřej z Pardubic a p. Kazda Jan z Ostroměře. Delegátem FAČR je p. Jirouš Pavel z Liberce. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Trutnově rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK a ODJEZD na utkání:
Utkání 3. kola Divize „C“ bude sehráno na fotbalovém stadionu v Trutnově v NEDĚLI 24. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce je odjezd autobusu ve 13:15 hodin ze stadionu v Benátkách a o dvě minutky později z Burzy.

Textový ON-LINE přenos: 3. kolo: MFK Trutnov – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 3. kolo: MFK Trutnov – SK Benátky

Webové stránky soupeře: MFK Trutnov

Vzdálenost k soupeři: 105 km

--> Zpět