Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – TJ Tatran Sedlčany

V NEDĚLI 15.6. přijede v posledním 30. kole - TJ TATRAN SEDLČANY



Fotbalová sezóna 2013/14 je u svého konce a s téměř naprostou jistotou se zapíše do novodobé kroniky benáteckého fotbalu v tom nejlepším možném světle. V posledním kole Ondrášovka krajského přeboru, které fotbalisté Benátek sehrají na svém trávníku, totiž domácím stačí k jistotě postupu do divize získat bod. V neděli na Městský stadion přijede TJ Tatran Sedlčany, kterému již v tabulce o nic nejde, protože se po 29 odehraných zápasech nachází s bilancí 9 výher, 4 remíz a 16 proher a skóre 53:60 na 12. místě se ziskem 31 bodů. Rozhodně tak neváhejte a přijďte v neděli 15. června od 17 hodin na fotbalový stadion do Benátek, jak benátečtí fotbalisté nakročí k vytouženému cíli – postupu do čtvrté nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže.

NA PODZIM venku v Sedlčanech:
Na podzim se ve vzájemném utkání v Sedlčanech na úvodní gól čekalo hodinu hry. V 61. minutě otevřel skóre benátecký záložník Martin Škarecký, na jehož trefu o sedm minut později navázal kanonýr Martin Korec a uklidnil tak benátecké řady. Tatran se však přece jenom do utkání ještě vrátil, když v 81. minutě po vlastní brance Třasáka snížil. Definitivní pojistku hostující výhře však v nastaveném čase dal střídající Václav Sosnovský (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole si Benátky v Klecanech s chutí zastříleli. Domácí již věděli, že jim v soutěži o nic nejde a působili velice odevzdaným dojmem. Skóre otevřel už v úvodní minutě Rosenkranz, další trefy postupně do poločasu přidali Kamlach, Škarecký a Smetana. Za stavu 0:4 domácí věděli, že je zle a hosté v pohodovém tempu přidali ještě další tři trefy. Martin Škarecký dokonce zkompletoval hattrick a svou premiérovou branku za „A“ tým vstřelil Štěpán Krýda. Není se tak čemu divit, že po debaklu 0:7 byl domácí trenér Zenkl velmi rozezlen (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sedlčany:
Sedlčany v minulém kole hostily doma Semice a první poločas divákům žádnou branku nenabídl, a tak se na góly čekalo do druhé půle. Ve velkém vedru nakonec padly celkem čtyři a hostující Semice nebyly daleko od zisku všech bodů. Nejprve poslal hosty do vedení kanonýr Koštíř, aby následně vyrovnal bezpečně z proměněné penalty domácí Bartoš. Druhá branka semického snajpra Koštíře dlouho vypadala, že by mohla být vítěznou. Jenže z poslední akce zápasu, po rohovém kopu hlavou vyrovnal domácí brankář Mošnička, který si ze své branky doběhl do vápna soupeře pro tento gól (článek z utkání a video).

Představení soupeře – TJ Tatran Sedlčany:
Sedlčanský Tatran patří k posledních třech přeborových sezónách sice k tradičním týmům, ale umisťuje se ve spodní polovině tabulky. Nejinak tomu je také v letošní sezóně, avšak záchranářské starosti se sedlčanského týmu v závěru soutěže už netýkají. Podzim byl přitom ze strany Tatranu katastrofální, prvních bodů se dočkali až v osmém kole doma se Spartakem Příbram. Podzim zakončili Sedlčanští se jedenácti body a až vzepětí na jaře jim zajistilo krajský přebor i pro příští rok.
V kádru našeho nedělního soupeře najdeme opravdu málo jmen, které mají zkušenosti s vyšší soutěží, než-li je krajský přebor. Velkou oporu však hledejme v brance. Lukáš Mošnička nejednou ukázal, že se na něho Tatran může spolehnout. Kvalitní výkony navíc vyšperkoval třešničkou, když se v minulém kole dokonce zapsal úspěšnou vyrovnávací hlavičkou do listiny střelců. Avšak muziku a zejména standardní situace tvrdí nepřehlédnutelný Josef Bartoš, který spolu s Petrem Peškem patří k pilířům zadních řad. Bartoš letos nastřílel již osm branek. Patnáct divizních utkání za béčko Příbrami pak má odehráno záložník Luboš Soldát. V jarní části letošního soutěžního ročníku se už v sedlčanském dresu neobjevili bratři Martin a Radek Valsovi, kteří představovali hrozbu soupeřovým týmům.V Sedlčanech rovněž nepůsobí ani odchovanec Lukáš Brotánek, který na podzim byl jediným hráčem, který si vyzkoušel českou nejvyšší soutěž. Má odehrány tři zápasy za FK Příbram a nyní působí v divizních Úvalech. V zimní pauze se sedlčanskému vedení povedlo přivést jednadvacetiletého útočníka Dominika Němce, který prošel dorostem Českých Budějovic i divizním Benešovem, což se ukázalo jako velmi dobrý tah. Němec se stal během jara s deseti góly nejlepším střelcem týmu a výrazně pomohl k záchraně. Devět gólů pak vstřelil teprve dvacetiletý nadějný záložník Michael Dvořák. Dlouholetým trenérem sedlčanského oddílu je pan Ladislav Šach.

VZÁJEMNÁ bilance s Tatranem Sedlčanny:
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Sedlčany – Benátky 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2010: Benátky – Sedlčany 4:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Sedlčany – Benátky 0:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Sedlčany 3:0 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Benátky – Sedlčany 4:3 (článek z utkání).
Jaro 2013: Sedlčany – Benátky 6:0 (článek z utkání).
Sezóna 2013/2014
Podzim 2013: Sedlčany – Benátky 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2014: Benátky – Sedlčany neděle 15.6.2014

Statistika Benátky – Sedlčany:
SK Benátky:
doma: 3 - 3 - 0 - 0 – 9 bodů – skóre 11:4
venku: 4 - 3 - 0 - 1 – 9 bodů – skóre 9:8
Sedlčany:
doma: 4 - 1 - 0 - 3 – 3 body – skóre 8:9
venku: 3 - 0 - 0 - 3 – 0 bodů – skóre 4:11

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 7 - 6 - 0 - 118 bodů, skóre 20:12
Tn.Sedlčany – 7 - 1 - 0 - 63 body, skóre 12:20

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hůla Petr z Tlustic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Košťálek Jiří z Druhlic a p. Kotlár Pavel ze Zdic. Delegátem FAČR je p. Bohuněk Karel z Kojetic u Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Poslední utkání 30. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 15. června s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 30. kolo: SK Benátky – TJ Tatran Sedlčany

Webové stránky soupeře: TJ Tatran Sedlčany

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět