Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 16:30 hodin:
SK Benátky – TJ Tatran RAKO Rakovník

V NEDĚLI 6.4. hostíme ve 20. kole - TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK



Benátečtí fotbalisté pokračují v jarní fantazii. Ve všech čtyřech dosud odehraných utkání zvítězili, připsali si tak dvanáct důležitých bodů, ale co hlavně – neinkasovali dosud žádnou jarní branku. Novic v benátecké brance Jakub Vlk tak už 360 minut drží čisté konto. Na výborné výsledky i výkony budou chtít svěřenci Vladimíra Sedláčka samozřejmě navázat i v dalších kolech a další příležitost k tomu bude v nedělním domácím utkání. K řece Jizeře zavítá aktuálně 7. tým tabulky Ondrášovka krajského přeboru TJ Tatran RAKO Rakovník. Tomuto týmu mají Benátky rozhodně co vracet za podzimní porážku 0:2. Rakovničtí v 19 utkáních 8 vyhráli, 6 remizovali a 5 prohráli. Při skóre 36:37 získali 30 bodů a patří jim, jak již bylo řečeno, 7. pozice (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran Rako Rakovník).

NA PODZIM venku s Tn.Rakovník:
Na podzim se na Šamotce Benáteckým nedařilo. Soupeři nevstřelili žádný gól, navíc se více jak poločas museli v deseti bránit Tatranu, neboť byl po druhé žluté kartě vyloučen benátecký Josef Novotný. Dlouho se zdálo, že i v oslabení by si hosté mohli odvézt alespoň ten remízový bodík, jenže v 78. minutě vstřelil první gól domácí Kapoun a pojistku o šest minut později přidal P. Kučera. Z daleké cesty se tak benátecký celek vracel bez bodu (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
To na jaře to Benáteckým šlape jak hodinky. Bez inkasované branky, dvanáct bodů a kvalitní výkony drží Benátky na dostřel vedoucím Ovčárům. Naposledy se svěřenci Vladimíra Sedláčka představili v Nymburce a prokázali, že ne nadarmo jsou na špici tabulky. V prvním poločase poslal Benátky do vedení z bezprostřední blízkosti Radek Šimek a ve druhé půli výhru hostí pojistil další kanonýr. Martin Korec se kličkou zbavil protihráče a pečetil výhru hostí 2:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Tn.Rakovník:
Tatran Rakovník v minulém kole doma zklamal na plné čáře. Už v prvním poločase hosté ze Sedlčan šli do vedení, které ještě do přestávky smazal Schwendt. Ve druhé půli ale v souboji dvou Tatranů ten hostující dvakrát nachytal rakovnickou obranou v úzkých a rozhodl tak o své překvapivé výhře 3:1. Není se tak čemu divit, že trenér domácích Libor Šíma byl po závěrečném hvizdu rozezlen: „Bez kolektivního pojetí a zbytečných chyb v obraně, kdy soupeři darujeme laciné góly, tak vítězit nebudeme. Chtěl bych někdy být útočník a hrát na naši obranu. Odcházel bych ze zápasu bez šrámu a ještě bych si s chutí zahrál a zastřílel.“ (článek z utkání 1 a 2 a foto).

Představení soupeře – TJ Tatran RAKO Rakovník:
Fotbalový klub TJ Tatran RAKO Rakovník byl založen v roce 1943 jako fabrický tým nesoucí název – AFK RAKO. Během své historie prošel klub řadou změn. Největší přišla v roce 2004, kdy oddíl opustil generální sponzor Lasselsberger, jenž odkoupila většinový poddíl v Rakovnických keramických závodech. Klub byl na pokraji zániku. S pomocnou rukou však přišlo Královské město Rakovník, které odkoupilo areál a vzalo oddíl pod svá křídla. V současné době má klub jedenáct družstev. Klub své zápasy hraje na hřišti nad závodem Šamotka. Dvě travnaté plochy a nově vybudovaná umělá tráva se nacházejí v klidném zákoutí lesa.
Rakovnický tým skončil v loňské sezóně na velmi pěkném 4. místě, o bod právě před Benátkami. Vstup do sezóny si ale na Tatranu představovali zřejmě jinak. Tři remízy po třech kolech vedly k tomu, že u týmu skončil trenér pan Václav Eck, který v dobách své největší slávy i díky kanonýrským schopnostem v dresu rakovnického SK měl nabídky dokonce do první fotbalové ligy! Nakonec si několik let zahrál v Rakousku nebo také v Blšanech.
V průběhu podzimu mužstvo dočasně převzali jeho asistenti Martin Kokšál a Čestmír Kopřiva a hned v prvním utkání pod svým působením dovedli mužstvo k výhře. Novým trenérem byl pak jmenován zároveň šéftrenér mládeže na Tatranu Libor Šíma.
Jedničkou týmu v podzimní části sezóny byl mladý gólman Radek Zach, v utkáních jarní části se však v brance Tatranu objevuje gólman Michal Gloser, kterého si vedení Raka vyhlédlo v okresním přeboru týmu Pavlíkova. Už třetí sezónu působí v rakovnickém týmu syn fotbalového funkcionáře Zdeňka Kudely Matyáš Kudela, který působil v minulosti v mladoboleslavském dorostu a dlouhou dobu své kanonýrské schopnosti prokazoval v nedalekém Novém Strašecí, odkud právě na Šamotku přišel střílet góly. V letošní sezóně dal však zřejmě z důvodu zranění jen tři branky. Nejlepším dosavadním střelcem Tatranu s devíti trefami je Lukáš Mrázek, syn dlouholetého trenéra Nového Strašecí Miloslava. Mrázek mladší na Tatranu přišel rovněž z týmu Sokola Nové Strašecí. Zvučnou posilu získal Tatran také před loňskou sezónou. David Gögh býval velkým českým talentem, který se zkoušel prosadit dokonce v akademii Bayernu Mnichov! Poté hrál druhou ligu za Mladou Boleslav, třetí nejvyšší soutěž za Čáslav a následně se několik let potuloval v nižších rakouských soutěžích. Jeho poslední zastávkou byla divizní jihočeská Čížová. Gögh, který v rakovnickém týmu setrval, ukazuje, že je mozkem hry Tatranu a velmi platným hráčem, co se střeleckých možností týče. Letos se trefil zatím čtyřikrát. V zimní pauze přišel na Tatran z konkurenčního městského rivala SK Rakovník útočník Zdeněk Schwendt a ve čtyřech jarních kolech ukázal, že bude kvalitní posilou, neboť nasázel již tři góly. Do vzájemného zápasu zcela jistě nenastoupí Martin Křivánek, který byl v minulém kole vyloučen a od DK SKFS si vysloužil trest na 5 zápasů nepodmíněně!

VZÁJEMNÁ bilance s Tn.Rakovník:
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Tn.Rakovník – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Tn.Rakovník 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Tn.Rakovník – Benátky 4:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Tn.Rakovník 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Tn.Rakovník – Benátky 1:0 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Tn.Rakovník 5:2 (článek z utkání).
Sezóna 2013/2014
Podzim 2013: Tn.Rakovník – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Jaro 2014: Benátky – Tn.Rakovník neděle 6.4.2014

Statistika Benátky – Tn.Rakovník:
SK Benátky:
doma: 3 - 2 - 0 - 1 – 6 bodů – skóre 6:3
venku: 4 - 0 - 0 - 4 – 0 bodů – skóre 2:9
Tn.Rakovník:
doma: 4 - 4 - 0 - 0 – 12 bodů – skóre 9:2
venku: 3 - 1 - 0 - 2 – 3 body – skóre 3:6

Celkem ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 7 - 2 - 0 - 56 bodů, skóre 8:12
Tn.Rakovník – 7 - 5 - 0 - 215 bodů, skóre 12:8

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hůla Petr z Tlustic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Košťálek Jiří z Druhlic a p. Divílek Peter z Cerhovic. Delegátem FAČR je p. Škvára Eduard z Obecnice. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 20. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 6. dubna s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 20.kolo: SK Benátky – TJ Tatran RAKO Rakovník

Webové stránky soupeře: TJ Tatran RAKO Rakovník

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět