Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 16:00 hodin:
SK Benátky – TJ Sokol Libiš

V NEDĚLI 13.10. hostíme v Benátkách v 10. kole tým - TJ SOKOL LIBIŠ



Benátečtí fotbalisté se rozjeli na vítězné vlně. Po třech výrazných kanonádách však přišel v posledním kole, dalo by se říct, brankový půst. Avšak výhra 1:0 na půdě Spartaku Příbram rozhodně má svoji cenu! Vždyť v Příbrami v letošní sezóně ještě nikdo nevyhrál. Mrzet snad mohou jen zahozené šanci, jinak by vítězství bylo opět výraznějším rozdílem. Nyní však na benátecké hráče čeká celek TJ Sokol Libiš. Tento tým nepatří mezi oblíbené soupeře Benátek, protože výsledky většinou dopadají ve prospěch hráčů z okraje Neratovic. Libiš se momentálně nachází na 6. místě, když čtyřikrát vyhrála, čtyřikrát remizovala a pouze jednou prohrála. Celkové skóre je aktivní 11:7 (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Libiš).

MINULÉ kolo Benátky:
Jak již bylo řečeno, Benátečtí byli hosty ve sto kilometrů vzdálené Příbrami. Po celý zápas diktovali tempo hry, dvanáct střel mezi tři tyče jest toho jasným důkazem. Pouze jedna však skončila za zády výtečného brankáře Poplšteina. Její autorem byl Škarecký, pro něhož to byl čtvrtý přesný zásah v letošní sezóně. Tímto vítězstvím si tak hosté upevnili druhou příčku (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sokol Libiš:
Hosté z Mělnicka přivítali v minulém kole na svém stadionu tým ze spodku tabulky – Sedlčany. Zápas notně ovlivnil silný vítr. Nepříjemnost pro tým trenéra Václava Havla byl vlastní gól v prvním poločase. Ještě do přestávky však vyrovnával Hrdý. I když ve druhé půli měla Libiš více brankových příležitostí, body se dělily (článek z utkání a video).
Libiš nastoupila v minulém 9. kole doma proti Sedlčanům v této sestavě: Lomský – Kabyl, Čadek, Trojan, Škoda – Janík, Řepka, Šmíd, Těmín – Hrdý, Baratynskyy. Střídali: Jiráň a Kiršner.

Představení soupeře – TJ Sokol Libiš:
Benátečtí se s Libiší pravidelně potkávali v krajském přeboru. Výjimkou byla loňská sezóna, kdy hráči z okresu Mělník působili o patro výše. V divizní společnosti však vydrželi pouze rok, nepochopitelná domácí prohra s Vilémovem z konce minulého ročníku je poslala zpět do krajského přeboru. Vzhledem k tomu, že Libiští příliš neoslabili, dá se očekávat čeření vod v horních patrech tabulky.
Na brankáře se mohou Havlovi svěřenci rozhodně spolehnout. Dvojice Kamil Šídlo a David Lomský pustila za svá záda pouhých sedm střel, což je nejméně v celé páté nejvyšší soutěži! Tohle je jistě i dobrá vizitka obrany, kterou dirigují synové krajských rozhodčích. Brousek Patrik Zuskin, jenž se vždy s přehledem umísťoval v tabulce žlutých a červených karet v horní části či Jiří Kabyl, jehož otec si zahrál nejvyšší fotbalovou ligu za Vítkovice, Cheb či Spartu Praha. Kabyl starší nyní působí ve vedení libišského fotbalu. V loňském ročníku byl trenérem, letos přepustil svůj post Václavu Havlovi, který vybojoval s týmem postup do divize. Nejzkušenější z obránců je však Jaroslav Škoda. Dlouholetý hráč Neratovic působil v prvoligovém Mostě či o patro níž v Ústí nad Labem. Do Libiše přišel z Českého Brodu. Obránce či záložník s velkým akčním rádiem, důrazný, výborný v defenzivě, umí vystřelit z dálky. V první lize nasbíral 56 startů, ve kterých vstřelil 2 branky. Záložní řadu mají v Libiši poskládánu z mladých hráčů, kteří ale rozhodně plní své povinnosti. Kupříkladu Matěj Řepka vstřelil už dvě branky a společně se Škodou je na druhém místě klubových střelců. Za očekáváním ale zůstává útok. Byť posila z Vyšehradu Ivan Baratynskyy skóroval již třikrát, od ostatních se očekává větší střelecká potence. V útočné vozbě nastupuje kupříkladu Lukáš Jiráň, jenž přesně před rokem působil v divizní Litoli, kde se ale příliš neprosadil. Odchod kanonýra Josefa Bičaníka se tak zdá citelnější, než se dalo předpokládat. Libiš totiž vstřelila pouze jedenáct branek, jen Jíloviště jich vstřelilo o jednu méně. Trenérem týmu je zkušený Václav Havel.

VZÁJEMNÁ bilance s Libiší:
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Libiš – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Libiš 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Libiš 2:2 (článek z utkání).
Jaro 2010: Libiš – Benátky 4:0 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Libiš – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Libiš 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Benátky – Libiš 2:2 (článek z utkání).
Jaro 2012: Libiš – Benátky 1:1 (článek z utkání).

Statistika Benátky – Libiš:
SK Benátky:
doma: 4 - 1 - 2 - 1 – 5 bodů – skóre 5:5
venku: 4 - 0 - 1 - 3 – 1 bod – skóre 2:9
Libiš:
doma: 4 - 3 - 1 - 0 – 10 bodů – skóre 9:2
venku: 4 - 1 - 2 - 1 – 7 bodů – skóre 5:5

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 8 - 1 - 3 - 46 bodů, skóre 7:14
Sokol Libiš – 8 - 4 - 3 - 115 bodů, skóre 14:7

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Čermoch Jakub z Vlašimi. Na pomezí mu budou pomáhat p. Matoušek Lukáš z Vlašimi a p. Bartůšek Zdeněk z Benešova. Delegátem FAČR je p. Lantora Milan z Dolních Hbitů z okresu Příbram. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 10. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 13. října s výkopem v 16:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 10.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Libiš

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ Sokol Libiš

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět