Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – TJ Sokol Nové Strašecí

V NEDĚLI 15.9. přijede do Benátek v 6. kole - TJ SOKOL N.STRAŠECÍ



O víkendu je na programu další, v pořadí již šesté kolo Ondrášovka krajského přeboru, v němž se Benátky představí na svém hřišti a určitě budou chtít navázat na povedení minulé domácí utkání s Nymburkem, které vyhrály rozdílem třídy. Méně však na páté kolo v Rakovníce, kde na Šamotce podlehly místnímu Tatranu a domácí výhru nepotvrdily. Na vedoucí Dobříš Benátečtí z osmého místa ztrácejí šest bodů. Nyní ale svěřence trenéra Sedláčka a hrajícího asistenta Sosnovského čeká celek TJ Sokol Nové Strašecí, které je po pěti kolech s šesti body jedenácté. Za dvě výhry a tři porážky totiž hráči ze Strašecí při skóre 10:15 ztrácejí na Benátky bod (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Nové Strašecí).

V PŘEDLOŇSKÉ sezóně proti N.Strašecí:
V loňské sezóně Benátky proti Novému Strašecí nehrály, neboť strašecký mančaft nastupoval v divizní skupině A, odkud z předposledního místa sestoupit zpět do krajského přeboru. Sezónu předtím ale Nové Strašecí nebylo pro Benátky oblíbeným soupeřem, neboť na podzim v domácím prostředí Benátečtí svému sokovi podlehli 2:3 (článek z utkání).
Na jaře pak na soupeřově hřišti nevstřelili ani gól a podlehli tak 0:2 (článek z utkání). Nutno dodat, že v sezóně 2011/12 postoupilo Strašecí do divize až ze sedmého místa přeborové tabulky!

POHÁR SKFS – 1.kolo Benátky:
Příprava na zápas se Strašecím byla zpestřena pro Benátecké vloženým středečním zápasem Poháru SKFS na půdě ambiciózního nováčka I.B třídy skupiny C Čechie Vykáň. Domácí s řadou zkušených borců drželi krok jen poločas, pak se projevil rozdíl soutěží a Benátečtí poločasové vedení 2:0 rozmnožili o dalších pět branek a zvítězili vysoko 7:0. Kanonádou si tak zvedli sebevědomí před soutěží, a doufejme, naladili se na střeleckou notu (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky hrály na Tatranu Rakovník a zápas ovlivnila již 41. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě přísně vyloučen hostující Novotný a hosté se tak museli poločas spokojit jen s deseti muži v poli. Rakovničtí přesilovku využili až v 78. minutě, kdy se trefil Kapoun a o šest minut později P. Kučera přidal pojistku druhé rakovnické výhře v letošním ročníku soutěže (článek z utkání).

MINULÉ kolo Nové Strašecí:
Nové Strašecí poprvé v letošní sezóně před svými fanoušky zvítězilo, když porazili sedlčanský Tatran těsně 2:1. Nové Strašecí bylo jasně lepším týmem a proti Sedlčanům, které jsou po pěti kolech bez bodu beznadějně poslední, zahazovali jednu tutovku za druhou. Nakonec se domácí museli o výsledek strachovat. V poločase dokonce prohrávali 0:1. Pak ale vyrovnal Mžourek a tři body zajistil z nařízené penalty Kaválek (článek z utkání).

Představení soupeře – TJ Sokol Nové Strašecí:
Nové Strašecí se do krajského přeboru vrací po roční odmlce, kterou Strašečtí strávili v divizní skupině A, kde se ale neprosadili a z předposledního místa se poroučeli zpět. Sokol patřil vždy k týmům, které sbíraly body především v domácím prostředí, kde se nejen benáteckému týmu téměř vždy nehrálo dobře. V brance se mohou hráči Sokola spolehnout na jistotu, kterou je veterán a již pětačtyřicetiletý gólman Petr Kut, který v sezónách 2002-2004 celkem patnáctkrát oblékl kladenský dres v mistrovských zápasech 2. ligy. Kut si dále zachytal i třetí ligu, a to v kádru Buldoků z Karlových Varů a Spolany Neratovice. V novostrašeckém klubu se stal inventářem, neboť už několikátou sezónu spolehlivě kryje branku Sokola a je jednou z největších opor mužstva, a to i v tak pokročilém věku. Nejlepším střelcem týmu je se třemi brankami rebel Jan Ducár, který byl disciplinární komisí Středočeského svazu vzat na milost a jeho vysoký trest zákazu fotbalu za incident v domácím utkání s Louňovicemi v sezóně 2011/12 byl změněn na podmíněný. Ducár se tak po dvouleté pauze opět vrací k fotbalu a svým buldočím stylem bude zcela jistě zlobit nejeden přeborový tým. Tři góly spolu s Ducárem vstřelil také Martin Mžourek, který má divizní zkušenosti také z nedalekého SK Rakovník a je oporou týmu. Kapitánem týmu je Jan Mrázek, syn dlouholetého trenéra Strašecí Miloslava Mrázka, který ovšem v této pozici již nepůsobí. Mrázkův bratr Lukáš pak hraje za konkurenční Tatran Rakovník. Do Nového Strašecí se vrátil také zkušený Martin Havel, který je zkušeným fotbalistou. Nástupcem trenéra Mrázka se stal Radim Suchánek, který je na rakovnickém okrese znám především ze svého působení v tamním SK Rakovník a do Nového Strašecí se jako trenér vrací po deseti letech, kdy právě po něm štafetu přebíral Mrázek. Jak sám Suchánek v předsezónním rozhovoru uvedl, situace v klubu není, co se financí týče, růžová. Tým oproti loňsku spíše oslabil, ale bude bojovat o co nejlepší umístění v kraji. „Cíle jsou hrát důstojně soutěž, ideální by bylo nehrát o sestup, protože to svým způsobem trochu hrozí. Ale věřím, že se vše podaří stabilizovat a bude se hrát v klidném středu tabulky. Což je takové moje přání. Hráči hlavně musí být zdraví,“ přeje si trenér týmu Nového Strašecí Radim Suchánek.

VZÁJEMNÁ bilance s Novým Strašecím:
Sezóna 2008/2009:

Podzim 2008: Nové Strašecí – Benátky 3:1 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Nové Strašecí 4:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010:
Podzim 2009: Nové Strašecí – Benátky 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2010: Benátky – Nové Strašecí 1:2 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011:
Podzim 2010: Benátky – Nové Strašecí 2:3 (článek z utkání).
Jaro 2011: Nové Strašecí – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012:
Podzim 2011: Benátky – Nové Strašecí 2:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Nové Strašecí – Benátky Strašecí 2:0 (článek z utkání).

Statistika Benátky – N.Strašecí:
SK Benátky:
doma: 4 - 1 - 0 - 3 – 3 body – skóre 9:8
venku: 4 - 1 - 0 - 3 – 3 body – skóre 4:8
N.Strašecí:
doma: 4 - 3 - 0 - 1 – 9 bodů – skóre 8:4
venku: 4 - 3 - 0 - 1 – 9 bodů – skóre 8:9

Celkem ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 8 - 2 - 0 - 66 bodů, skóre 13:16
N.Strašecí – 8 - 6 - 0 - 218 bodů, skóre 16:13

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Matoušek Lukáš. Na pomezí mu budou pomáhat p. Garaja Miroslav z Čerčan na Benešovsku a p. Kudrjavcev Jan. Delegátem FAČR je p. Hora Jan z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 6. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 15. září s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 5.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Nové Strašecí

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ Sokol Nové Strašecí

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět