Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 14:15 hodin:
TJ Tatran Rako Rakovník - SK Benátky

V SOBOTU 7.9. zajíždí "A" tým v 5. kole k týmu - TJ TATRAN RAKOVNÍK



Posíleni vysokou výhrou z domácího prostředí proti Nymburku vyrazí benátečtí fotbalisté k dalšímu mistrovskému utkání Ondrášovka krajského přeboru na půdu soupeře, kde doposud benátečtí za tři zápasy nezískali ani bod. Ovšem každá série jednou končí. Tentokrát to bude tedy daleký výlet až na rakovnickou Šamotku, kde své domácí zápasy hraje tým TJ Tatran Rako Rakovník, který se usídlil mezi přeborovou elitou. V letošních dosud odehraných 4 zápasech 1 vyhrál, 3 remizoval a žádný neprohrál. Při skóre 13:12 a zisku 6 bodů patří rakovnickému Tatranu prozatímní 7. pozice (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran Rako Rakovník ).

V LOŇSKÉ sezóně proti Tn.Rakovník:
V loňském ročníku byly vzájemné zápasy Tatranu a Benátek jako den a noc. Na Šamotce rozhodl jediný gól hned z úvodu utkání, to se v páté minutě duelu trefil Petr Kučera a málokdo čekal, že už žádný jiný gól nepadne. Benátečtí se prosadit nedokázali, a tak Rakovník vyhrál nejtěsnějším možným rozdílem světě (článek z utkání).
Na benátecké trávě se hrál na jaře zcela jiný zápas. Už po poločase totiž byl Tatran Rako zralý na ručník. U Jizery totiž po prvních pětačtyřiceti minutách prohrával drtivě 0:5, když třikrát se trefil Martin Korec, jednou pak Karásek a Kamlach. Z toho dva góly dali Benátečtí z pokutových kopů. Ve druhé půli už domácí polevili, a tak hosté zásluhou Weise a Pidrmana alespoň kosmeticky upravili výsledek světě (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Podobně jako na jaře proti Tatranu, i v minulém kole si Benátky doma s chutí zastřílely. Tentokrát i bez inkasovaného gólu. Řádění benáteckých střelců odnesl do té doby neporažený Polaban Nymburk, který z Benátek odjel s nadílkou 0:5. Poločasový stav zařídili svými góly Sosnovský a Michal Korec, který ve druhé poli dalšími dvěma přesnými zásahy zkompletoval hattrick. Poslední gól v závěru přidal střídající Šimek, a tak byl bůr na světě (článek z utkání).

MINULÉ kolo Tn.Rakovník:
Zápas dvou týmů, kterým úvod soutěže příliš nevyšel, se hrál v Sedlčanech. Mnohem hůře na tom byly bez bodu Sedlčany, které nezískaly opět ani jeden bod ani v tomto utkání s Tatranem. Nestačily ani tři vstřelené branky. Hosté už bez trenéra Václava Ecka, který u týmu po domácím zapase s Klecany skončil, zabojovali a po dvou brankách Výborného a jedné Gögha a P. Kučery zvítězili nakonec těsně 4:3 a získali tak svou první tříbodovou výhru v soutěži (článek z utkání 1 a 2).
Tatran Rakovník nastoupil v minulém 4. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Zach – Vecka, Výborný, L. Beneš – Křivánek, Verner, Weis (74. Melichar), L. Kučera – Gögh – Marc, P. Kučera

Představení soupeře – TJ Tatran RAKO Rakovník:
Fotbalový klub TJ Tatran RAKO Rakovník byl založen v roce 1943 jako fabrický tým nesoucí název – AFK RAKO. Během své historie prošel klub řadou změn. Největší přišla v roce 2004, kdy oddíl opustil generální sponzor Lasselsberger, jenž odkoupila většinový poddíl v Rakovnických keramických závodech. Klub byl na pokraji zániku. S pomocnou rukou však přišlo Královské město Rakovník, které odkoupilo areál a vzalo oddíl pod svá křídla. V současné době má klub jedenáct družstev. Klub své zápasy hraje na hřišti nad závodem Šamotka. Dvě travnaté plochy a nově vybudovaná umělá tráva se nacházejí v klidném zákoutí lesa. Rakovnický tým skončil v loňské sezóně na velmi pěkném 4. místě, o bod právě před Benátkami. Vstup do sezóny si ale na Tatranu představovali zřejmě jinak. Tři remízy po třech kolech vedly k tomu, že u týmu skončil trenér pan Václav Eck, který v dobách své největší slávy i díky kanonýrským schopnostem v dresu rakovnického SK měl nabídky dokonce do první fotbalové ligy! Nakonec si několik let zahrál v Rakousku nebo také v Blšanech. Mužstvo tak v posledním dosud odehraném zápase v Sedlčanech převzali jeho asistenti Martin Kokšál a Čestmír Kopřiva a hned v prvním utkání pod svým působením dovedli mužstvo k výhře.
Jedničkou týmu pro letošní sezónu je mladý gólman Radek Zach. Už třetí sezónu působí v rakovnickém týmu syn fotbalového funkcionáře Zdeňka Kudely Matyáš Kudela, který působil v minulosti v mladoboleslavském dorostu a dlouhou dobu své kanonýrské schopnosti prokazoval v nedalekém Novém Strašecí, odkud právě na Šamotku přišel střílet góly. V letošní sezóně dal zatím ve třech zápasech dvě branky, neboť v minulém kole v Sedlčanech rakovnickým trenérům chyběl. Nejlepším dosavadním střelcem Tatranu se čtyřmi trefami je Lukáš Mrázek, syn dlouholetého trenéra Nového Strašecí Miloslava. Mrázek mladší na Tatranu přišel rovněž z týmu Sokola. V minulém kole stejně jako Kudela v Sedlčanech chyběl, stejně jako další trojice klíčových hráčů Pidrman, Stuchl a Konopásek. Zvučnou posilu získal Tatran také před loňskou sezónou. David Gögh býval velkým českým talentem, který se zkoušel prosadit dokonce v akademii Bayernu Mnichov! Poté hrál druhou ligu za Mladou Boleslav, třetí nejvyšší soutěž za Čáslav a následně se několik let potuloval v nižších rakouských soutěžích. Jeho poslední zastávkou byla divizní jihočeská Čížová. Gögh, který v rakovnickém týmu setrval, ukazuje, že je mozkem hry Tatranu a velmi platným hráčem, co se střeleckých možností týče, neboť už v úvodu sezóny ve čtyřech duelech nastřílel dva góly. Posilou pro letošní ročník, od níž si v útočné fázi Rakovničtí hodně slibují, je Josef Marc, který v loňském ročníku střílel góly za Louňovice a předtím působil v divizních Horních Měcholupech.

VZÁJEMNÁ bilance s Tn.Rakovník:
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Tn.Rakovník – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Tn.Rakovník 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Tn.Rakovník – Benátky 4:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Tn.Rakovník 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Tn.Rakovník – Benátky 1:0 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Tn.Rakovník 5:2 (5:0) (článek z utkání).

Statistika Benátky – Tn.Rakovník:
SK Benátky:
doma: 3 - 2 - 0 - 1 – 6 bodů – skóre 6:3
venku: 3 - 0 - 0 - 3 – 0 bodů – skóre 2:7
Tn.Rakovník:
doma: 3 - 3 - 0 - 0 – 9 bodů – skóre 7:2
venku: 3 - 1 - 0 - 2 – 3 body – skóre 3:6

Celkem ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 6 - 2 - 0 - 46 bodů, skóre 8:10
Tn.Rakovník – 6 - 4 - 0 - 212 bodů, skóre 10:8

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hůla Petr z Velkého Chlumce. Na pomezí mu budou pomáhat p. Košťálek Jiří z Neumětel a p. Kotlár Pavel ze Zdic. Delegátem FAČR je p. Voráček Jan. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Rakovníku rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 5. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu Šamotka v Rakovníku sehráno v SOBOTU 7. září s výkopem ve 14:15 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 5. kolo: TJ Tatran Rako Rakovník – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ Tatran Rako Rakovník



--> Zpět