Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – Český Lev Union Beroun

V NEDĚLI 18.8. hraje "A" tým v 2. kole opět doma - ČL. UNION BEROUN



Fotbalisty Benátek nad Jizerou čeká v krátkém časovém sledu druhé mistrovské domácí utkání v řadě. Vstup do nového soutěžního ročníku Ondrášovka krajského přeboru se Benáteckým příliš nevydařil, když neudrželi dvoubrankový náskok a doma se Semicemi jen remizovali 2:2. Nyní je tedy na řadě reparát, v neděli 18. srpna k řece Jizeře zavítá celek Český Lev-Union Beroun a je tedy na místě, aby Benátky napravily svou reputaci a Berounské porazily. Soupeře ve svém prvním představení na umělce na Máchovně nezaváhal a připsal si do tabulky první tři body za výhru 3:1 proti celku Sedlčan (dosavadní výsledky a tabulka KP – Český Lev Union Beroun).

V LOŇSKÉ sezóně proti Berounu:
Jestliže Semice byly pro Benátky v loňské sezóně oblíbeným soupeřem, tak Beroun je přesně opačný případ. V podzimním utkání Benátečtí nedokázali na svém stadionu najít recept na obranu soupeře a brankáře Pettíka, když ani jednou neskórovali. Berounským tak na výhru stačila jediná trefa, a sice ze 42. minuty, kdy hosty poslal do vedení šťastnou trefou Lundák. Více už stovka diváků na benáteckém stadionu neviděla, a tak hosté od Berounky mohli být se ziskem všech bodů za výhru 1:0 spokojeni. (článek z utkání).
Na jaře na berounské umělce to bylo o něco lepší, byť jen s jednobodovým ziskem. Utkání však přece jenom bylo něčím výjimečné. Na den přesně totiž po pěti letech skóroval benátecký Josef Novotný, čímž se později stal mediální hvězdou, neboť jeho rozhovor v deníku Sport obletěl celou Českou republiku! Na utkání však temnější stín házel fakt, že v 68. minutě ještě Benátky vedly 3:1, avšak svůj náskok neudržely a Hájek s Vopěnkou dokázali zařídit vyrovnaný konečný stav 3:3 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
S několika novými tvářemi, avšak ještě bez Jana Buryána, vstoupili benátečtí fotbalisté do nového ročníku Ondrášovka krajského přeboru. Mohla to být premiéra vítězná. Už v první půli totiž poslal domácí do vedení Jiránek, aby v 58. minutě Smetana navýšil stav na 2:0. Pak se ale Benátky uspokojily a bojující Semice za to byly odměněny nejprve snížením Jakuba Novotného a v samém závěru utkání také vyrovnáním Bošiny. Na úvod tak tedy ztráta dvou bodů před početným domácím publikem (článek z utkání).

MINULÉ kolo Un.Beroun:
To Beroun vstoupil do soutěže o poznání úspěšněji. První poločas utkání se Sedlčany byl ještě vyrovnaný, a to po jednom gólu na každé straně. Trenér domácích Bedřich Koch prvních pětačtyřicet minut zhodnotil takto: "V první půli jsme balóny moc nakopávali!" Ve druhém poločase jej však jeho svěřenci určitě potěšili, neboť dvěma góly rozhodli zápas na 3:1 ve prospěch někdejších Cementářů, a tak tři body zůstaly v sobotním odpoledni na Máchovně (článek z utkání).

Představení soupeře – Český Lev Union Beroun:
Berounský celek povětšinou patří v krajském přeboru k týmům hrajícím ve středu tabulky. Nejinak tomu bylo také v loňské sezóně, kdy Berounští bez zjevných záchranářských starostí skončili celkově na devátém místě. Cíle pro nadcházející sezónu naznačují Berounští na svých webových stránkách: „V letošní sezóně bychom chtěli ustálit kádr, do mužstva zapracovat vlastní odchovance. Do budoucna bychom se případnému postupu do divize nebránili. Prioritou je ovšem finanční stabilizace klubu a práce s mládeží,“ nastiňují klubové cíle představitelé týmu Českého Lva. Jinak ovšem příliš informací na oficiálním portálu klubu nenalezneme, chybí i informace o hráčském kádru. Můžeme tak alespoň uvést, že tým se skládá především z mladých fotbalistů. V minulém domácím utkání nenastoupil snajpr z loňské sezóny Daniel Hájek, a tak se můžeme pouze domnívat, zda tento hráč v týmu ještě působí. Střeleckou taktovku by tak měl převzít Michal Novák, útočník s kanonýrskými schopnostmi, který už v minulosti za Beroun v krajském přeboru střílel góly a střelecky se neztratil ani ve třetí fotbalové lize ČFL, kde nastupoval za sousední Králův Dvůr. Novák se rovněž gólově prosadil již v prvním kole proti Sedlčanům. Zkušeným fotbalistou je také v obraně působící Petr Vopěnka, jinak, jak již bylo řečeno, hraje prim především dravé mládí. Trenérem týmu Berouna je p. Bedřich Koch.

VZÁJEMNÁ bilance s Un.Beroun:
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Benátky – Beroun 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2009: Beroun – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Beroun 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Beroun – Benátky 1:4 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Beroun – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Beroun 3:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Benátky – Beroun 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2012: Beroun – Benátky 3:3 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Benátky – Beroun 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2013: Beroun – Benátky 3:3 (článek z utkání).
Sezóna 2013/2014
Podzim 2013: Benátky – Beroun neděle 18.8. od 17 hodin.

Statistika Benátky – Un.Beroun:
SK Benátky:
doma: 5 - 3 - 0 - 2 – 9 bodů – skóre 9:3
venku: 5 - 2 - 3 - 0 – 9 bodů – skóre 12:8
Union Beroun:
doma: 4 - 0 - 3 - 2 – 3 body – skóre 8:12
venku: 5 - 2 - 0 - 3 – 6 bodů – skóre 3:9

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 10 - 5 - 3 - 218 bodů, skóre 21:11
Un.Beroun – 10 - 2 - 3 - 59 bodů, skóre 11:21

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Benák Petr z Českého Brodu. Na pomezí mu budou pomáhat p. Svoboda Jindřich z Ratboře a p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu. Delegátem FAČR je p. Zvonič Josef z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 2. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno ve NEDĚLI 18. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 2.kolo: SK Benátky – Český Lev Union Beroun

Více o soupeře na jeho stránkách: Český Lev Union Beroun

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět