Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – AFK Sokol Semice

Startuje nový ročník 2013/2014 – Ondrášovka krajský přebor.
V NEĎELI 11.8. v 1. kole hostíme mužstvo – AFK SOKOL SEMICE.



Letní přestávka utekla jako voda a nový ročník nejvyšší krajské fotbalové soutěže již klepe na dveře! Se vstupem do sezóny 2013/14 mění krajský přebor svůj název. Generálního partnera z loňské sezóny pivovar Krušovice střídá výrobce minerálních vod, společnost Ondrášovka. Nový název této soutěže tedy zní Ondrášovka krajský přebor. Po loňském pátém místu budou Benátečtí fotbalisté jistě chtít zaútočit na příčky nejvyšší, a tak dobrý vstup do sezóny bude důležitý. Benátecké navíc čekají v úvodních dvou kolech zápasy na svém trávníku. Ten první již tuto neděli 11. srpna, kdy od 17 hodin budou hostit nedaleký tým AFK Sokol Semice, který v loňském ročníku jen o tři body unikl sestupovým příčkám, když skončil na 13. místě – 31 bodů a skóre 55:93.

SK Benátky před podzimní částí nové sezóny 2013/2014:
V týmu před startem soutěže došlo pochopitelně také k několika změnám. Kádr opustil jen záložník Martin Vajgl, jenž odešel do divizní Dobrovice. Naopak benátecký dres oblékne hned šestice nových fotbalistů. Jedná se o brankáře Jana Bindera a obránce Martina Borovičku, kteří naposledy působili v divizní Nové Pace. Dále pak dlouholetou oporu a stálici litolské sestavy Václava Sosnovského a navrátilce z Dobrovice Josefa Jiránka. V jednání je i příchod dvou dalších obránců – Ondřeje Murárika z Mladé Boleslavi a patrně největší přestupovou bombu letního období Jana Buryána, odchovance benáteckého klubu, bývalou oporu především Viktorky Žižkov (viz. změny v kádru).

Benátky v přípravě:
Před startem sezóny sehráli Benátečtí celkem pět přípravných zápasů, z toho dva v rámci Krušovického poháru, kde nejprve bez problémů porazili Brandýs nad Labem, aby následně překvapivě padli na půdě dalekého účastníka I.B třídy Mutějovic a jejich pohárová cesta tak skončila. Mimo to Benátky hrály ještě tři ryze přípravné duely. Ten vůbec první proti bezesporu kvalitní juniorce Mladé Boleslavi, jíž podlehli 0:5. Další dvě utkání již byla pro Benátecké vítězná a obě proti účastníkům I.A třídy z mladoboleslavského okresu. Výhry 4:2 v Mnichově Hradišti a 4:1 doma proti Rejšicím jistě trenérský tandem Sedláček a Sosnovský potěšily (viz. přípravná utkání).

Semice v přípravě:
V přípravě se semičtí fotbalisté nejprve utkali s Dobrovicí „B“ (I.A třída), když semický kanonýr Michal Kostíř zařídil obě trefy a remízu 2:2 (viz. článek). Nedaleké Lysé nad Labem (I.B třída) ale Semičtí podlehli 3:5 (viz. článek). Poté zvítězili nad týmem Radimi (I.A třída) 5:3, když Koštíř vstřelil všechny branky svého týmu (viz. článek). A v blízké Ostré (I.A třída) se zelenobílí museli sklonit, v generálce dostali výprask 1:6, když již po dvaceti minutách prohrávali o čtyři góly (viz. článek).

V LOŇSKÉ sezóně proti Semicím:
Semice byly v loňské sezóně pro Benátky oblíbeným soupeřem. Vždyť šest získaných bodů a hned dvanáct vstřelených branek toho budiž jasným důkazem. Bláznivý zápas byl sehrán na podzim na semickém pažitu, kdy se oba celky dlouho přetahovaly o výsledek, jenž nakonec vyzněl lépe pro hosty od Jizery. Hattrickem se v utkání blýskl Radek Šimek, další góly pak přidali Martin Korec s Josefem Jiránkem. Stačilo to na výhru 5:3 (článek z utkání)
Exhibici proti zelenobílému celku však Benátečtí předvedli na jaře. Střelecké kopačky tentokrát obul Michal Korec, který zamířil do černého celkem čtyřikrát! O dvě branky se pak postaral Milan Karásek a jedu si Semičtí dali vlastní – výsledek 7:1 (článek z utkání).

Představení soupeře – AFK Sokol Semice:
Semický tým není pro Benátecké neznámým celkem, vždyť patří k tradičním soupeřům týmu od Jizery, i když v předminulé sezóně bojoval pouze v I.A třídy, a jen díky odřeknutí řady mančaftů z 6. místa postoupil opět mezi krajskou elitu. Podzim byl pro zelenobílý celek přímo katastrofální a vypadlo to, že Semičtí přebor neudrží. Na jaře však přišlo rapidní zlepšení a nejvyšší soutěž ve Středočeském kraji se tak bude na semickém pažitu hrát i v letošní sezóně. Se semickým fotbalem se pojí zajímavá minulosti. Ještě před deseti lety se totiž v této vesnici na Nymbursku hrála třetí nejvyšší tuzemská soutěž (ČFL) a AFK Sokol Semice byl oficiální farmou vršovických prvoligových Bohemians Praha. Právě z Ďolíčku putovala do Semic v té době celá řada fotbalistů. Jmenujme hráče jako Martin Jiránek, Jan Flachbart, Zdeněk Šenkeřík, Benjamin Vomáčka, Radek Šírl a řada dalších... Ze současného kádru Semic třetí ligu pamatuje jediný fotbalista – v listopadu již pětačtyřicetiletý srdcař Jaroslav Semecký, který si krátce zahrál i první ligu právě v dresu Bohemians Praha. Druhou nejvyšší soutěž pak hrál za Brandýs nad Labem, jinak svou kariéru kromě krátké anabáze v Zápech spojil právě se semickým klubem a je nyní suverénně nejzkušenějším hráčem zelenobílých barev. Trenér Havránek bude i v letošní sezóně zcela jistě spoléhat na schopnosti svého kanonýra Michala Koštíře, který čich na góly prokázal i v přípravě. Rezervě Dobrovice dal oba góly a Radim skolil sám pěti trefami! Každoročně se Koštíř objevuje na čele střelců příslušné soutěže. V brance by jedničkou týmu měl být Ondřej Fišer, který se v minulosti pokoušel prosadit i v benáteckém týmu a jinak nastupoval například za Litol nebo naposledy za Milovice. V týmu působí také mladík Filip Horejc, jenž přes léto nastupuje v nejvyšší soutěži plážového fotbalu. Semický tým trénuje pan Jaroslav Havránek. Trenér, sekretář a tajemník týmu Semic v jedné osobě, který v letním přípravném období přivítal v týmu Havlíka z Nymburka. Z hostování se do Semic navíc vrátil také Jaroslav Bošina.

VZÁJEMNÁ bilance se Semicemi:
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Semice – Benátky 1:4 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Semice 2:3 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Semice 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Semice – Benátky 2:4 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Semice – Benátky 3:5 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Semice 7:1 (článek z utkání).
Sezóna 2013/2014
Podzim 2013: Benátky – Semice neděle 11.8.2013

Statistika Benátky – Semice:
SK Benátky:
doma: 3 - 1 - 1 - 1 – 4 body – skóre 10:5
venku: 3 - 3 - 0 - 0 – 9 bodů – skóre 13:6
Semice:
doma: 3 - 0 - 0 - 3 – 0 bodů – skóre 6:13
venku: 3 - 1 - 1 - 1 – 4 body – skóre 5:10

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 6 - 4 - 1 - 113 bodů, skóre 23:11
AFK Semice – 6 - 1 - 1 - 44 body, skóre 11:23

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Zuskin Petr z Neratovic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Kabyl Jiří z Prahy a p. Machýček Lukáš z Mělníka. Delegátem FAČR je p. Bohuněk Karel z Kojetic u Prahy. Technickým delegátem je pak p. Jiří Kábrt. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 1. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno ve NEDĚLI 11. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 1.kolo: SK Benátky – AFK Sokol Semice

Více o soupeře na jeho stránkách: AFK Sokol Semice

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět