Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Rozhovor se sekretářem klubu

Miroslav Bohdan odpovídal na otázky


1. Po dobře rozehraném podzimu jste očekávali, že promluvíte do čela tabulky ?

Třetí místo po podzimní části nás určitě zavazovalo zaútočit na postupová místa, zvláště když jsme si tajně mysleli, že postupová místa mohou být 3, což se nakonec vyplnilo.

2. Co bylo příčinou jarního selhání hlavně v úvodu odvet ?

Podílelo se na tom několik aspektů a to: špatně načasované soustředění v Písku, určitá uspokojenost hráčů a v neposlední řadě chybělo kousek fotbalového štěstí.

3. Jak hodnotíte úroveň 1.A tříd ? Jakou roli by v něm měly hrát celky z boleslavského regoinu ?

Úroveň 1.A třídy středočeského kraje je zcela jistě vyšší než v ostatních krajích. Boleslavské celky hrají důstojnou roli, i když na druhou stranu v posledních letech nikdo z regionu na postupová místa nedosáhl.

4. Myslíte si, že Benátky mají stabilizovanou sestavu, které nepotřebuje razantnější obměnu ?

Stabilizovanou sestavu určitě máme, ale pokud chceme myslet na postupová místa je třeba kádr určitě vhodně doplnit ve všech řadách.

5. S jakými změnami v realizačním týmu a hráčském kádru chcete vstoupit do přípravy na novou sezonu ?

K největší změně určitě došlo na trenérském postu kdy trenéra Zděnka Doležala vystřídal Petr Hejno. Hráčský kádr v těchto dnech chceme určitě vhodně doplnit, ale konkrétní jména bych zatím neuváděl.

6. Jakou náplň bude mít v Benátkách letní příprava ?

Příprava začíná ve čtvrtek 12.7.. Tréninky budou 3x týdně (pondělí, úterý, čtvrtek) a v sobotu přípravná utkání. První přípravné utkání je na programu 14.7. s celkem Úval na hřišti v Horkách od 18 hodin. Další 21.7. proti St. Boleslavi a poslední 28.7. kdy nás prověří celek Rejšic.

7. Benátky se netají přáním postoupit do nejvyšší oblastní soutěže. Je toto přání v příštím mistrovském ročníku reálné a koho považujete za favority soutěže ?

Případnému postupu bychom se určitě nebránili. Podmínky a zázemí na našem stadionu určitě vyšší soutěži odpovídá. Na sportu je však to krásné, že se nic nedá dopředu naplánovat. Za favority považuji určitě Kutnou Horu, Poděbrady, zpátky do vyšší soutěže se bude chtít vrátit určitě Brandýs a za černého koně považuji Čejetice.

8. V Benátkách došlo k pronikavému zlepšení zázemí na stadionu. Počítáte v nejbližší době s dalším zkvalitnění tohoto zázemí?

Myslím si, že zázemí je určitě na vynikající úrovni, za což patří určitě dík městskému úřadu v čele se starostou p. Králem.Tajným přáním je vybudování umělého trávníku a oplocení hlavního hřiště.



--> Zpět